Ångest ångest ångest ångest..

..ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ångest ååååånggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssttt han har skrivit nånting alls idag sen skolan. Tänk om han tyckte att jag var tjock? Omg han blev säkert asbesviken. Jag får fan panik varför hör han inte av sig???? Jag är så jävla äcklig. Önskar jag vore smal snälla gör mig smal och vacker hatar detta.



My advice if you insist on slimming: Eat as much as you like just don’t swallow it

Skolan börjar imorgon. Är lite nervös, men inte så farligt. Men vet ni vad det är jag är mest nervös för? Att folk ska tycka jag är tjock såklart. Jag menar, även fast jag kommer träffa många som redan sett mig så är jag ändå så rädd att folk ska tänka "Oj va tjocka lår hon har fått" eller nåt sånt. En kille som jag har haft kontakt med den senaste månaden till exempel. Vi har smsat varje dag nästan åså. Och tänk om han blir sjukt besviken på hur jag ser ut? Det känns så.
En del av mig är astaggad på imorgon men en annan del vill bara stänga in sig och inte visa sig.


weakness

Ibland kan bara känna att det kvittar om jag blir smal. Låt mig svälta ändå. Låt mig svälta så folk ser att jag finns. Så folk lägger märke till mig nån gång. Så att folk kan insé att jag också har känslor och tar åt mig av allt ni säger. Allt. Exakt allt. Dom fattar fan inte ett piss. Ingenting fattar dom.