Extra pounds are the penalty I pay for overdrawing my calories checkbook.

Vill spy.

har ätit så jävla mycket

Idag har jag verkligen ätit för mycket :( På morgonen åt jag tunnbröd med småost i. Ganska små bitar men ganska många. Ångrade det efter så därför skippade jag äpplet. Drack lite saft(sockerbomb) senare. Sen när jag kom hem så åt jag typ 5 digestive kex. Och så har jag ätit ett jävligt stort knäckebröd med smör och prickigkorv på. Asså typ en hel sån där rund. Känner mig så jävla tjock. Hatar mig själv.



Giving in to food shows weakness, be strong and you will be better than everyone else

Gick upp halv 7 idag och tog mig en springtur. Eller, min kropp var inte på hugget riktigt så jag gick ganska mycket också. Det är nog för att jag har ätit mindre dom senaste dagarna. Men det känns bra ändå. Då vet man ju att kroppen reagerar. Det var så grymt härligt att gå ut och gå/springa nu på morgonen! Solen var varm redan vid 7! Blev faktiskt lite bränd. Åååhh jag bara älskar livet såna här dagar! Underbara sommar!

Om en timme ungefär drar jag till jobbet. Det blir ett äpple tills jag kommer hem som vanligt.
Idag och imorrn sen är det helg. Riktigt skönt ska det bli. Fast jag hörde att det skulle regna i helgen. Inte kul :(

Nu måste jag börja göra mig klar. Ha det!



min vikt

Jag funderar på att säga hur mycket jag väger. Hehe. För att pusha på mig lite. Vet inte hur det skulle hjälpa men det känns som att det skulle ge lite nytta iallafall. Men det är bara det att vi har ingen våg hemma! Det suger som fan. Men en vän till mig, som är bortrest just nu, kommer hem igen om två veckor typ. Och hon har en våg som jag brukar väga mig på när jag är hos henne, vilket är typ jämt. Så då ska jag tala om det :)





Within me lies a treasure hunt, when I lose- I win.

Kom hem från jobbet runt halv 6, då gick jag direkt ut i solen och stekte samtidigt som jag låg där och skådade min perfekta mage.. eller inte.
Det har verkligen var sjukt varmt idag. Höll på få värmeslga när jag jobbade och skulle springa fram och tillbaka för att servera folk. Åt ett grönt äpple till lunch. Lite senare tog jag en liiiten bit tunnbröd med lite småost på. Ångrar det som fan. Men jag ska inte äta nåt mer idag så det får bli dagens mat! 
Nu ska jag göra lite situps!



Seeeg

Usch har ingen lust att jobba idag. Det ska bli typ 30 grader idag, vill hellre ligga och steka! buhuuuu stackars mig

f u

Vad har hänt med dig? Förut ringde vi fan till varandra varje dag. Du var min bästa vän. Sen hittade du en ny vän. Och vad hände med mig då? Ja vad fan hände med mig?
Du ringer aldrig och frågar om jag vill hänga med på saker och efter flera dager får man reda på massa saker du gjort med våra gemensamma kompisar. Varför? Varför frågar ingen mig saker och ting längre? Vad fan har jag gjort? Jag har inte gjort er nånting!



Full rulle

Shit va stressigt det var idag på jobbet! Hur mycket folk som helst! Och det är inte direkt så det droppar in folk hela tiden, utan ena sekunden kan det vara helt tomt, sen helt plötsligt kommer det huuuuur mycket som helst! Men det är bra för då går tiden fortare.
Åt ett äpple till lunch(ca 60 kcal) och när jag kom hem sa jag att jag hade ätit. Men senare fick jag en daimglass och den åt jag tjock som man är(ca 340 kcal innehåller den). Om jag inte äter nåt mer idag så håller jag mig iallafall under 500. + att jag var ute och sprang i morse så då brände jag ju lite iaf. Bättre än ingenting.

Ikväll är det premiär för allsång på skansen. Lätt att jag ska se det. Så himla mysigt program!
C ya. xxx



Sacrifice is giving up something good for something better. Food is good; thin is better

Kom precis ut ur duschen efter en springtur. Var väldigt opeppad innan. Eller ja, det är jag ju typ varje morgon när klockan ringer och jag ska ut och springa. Men jag måste ta i med hårdhandskarna nu för nu vill jag verkligen bli smal till hösten när jag börjar ny skola och allt. Jag ska bli en helt ny människa! Jag ska chocka dom alla. Fok ska se vilken förändring det har blivit med mig. Fan va taggad jag är på det! Jag ska fan bli snyggast i stan.

Har lite bråttom nu. Klockan 10 ska jag bli upphämtad vid ett ställa och innan det ska jag hinna blåsa håret, sminka mig(bara mascara, ska tydligen bli fint väder idag så måste ju bli brun i ansiktet),borsta tänderna, smula sönder maten och spola ner i toan som jag ska ha som matsäck, klä på mig. Men som jag sagt förut; stress = kaloriförbränning. Ha en toppen dag i solskenet alla fina!



Första jobbdagen avklarad

Det var helt okej. Hade kunnat vara roligare men vilket jobb är riktigt roligt? Inte många. Men det är bättre än att typ rensa rabatter iallafall. 
Åt ett äpple till lunch. När jag kom hem var jag tvungen att äta middag. Har lite ångest över det nu, men det är en ny dag i morgon och då ska jag köra hårt och nu ska jag fan ha kontroll över maten! Inte maten som ska ha kontroll över mig.



Jobb

Ska snart åka iväg och jobba. Är inte sådär jättepepp men det ska bli skönt att få in en rutin om man säger så. Har gått och lagt mig halv 4 på nätterna och vaknat 2. Så nu lär jag väl vända tillbaka på dygnet iaf. Men som sagt , är inte så peppad.
Har druckit ett glas vatten med citron i nu på morgonen, ska ta med mig ett grönt äpple som lunch och sen får vi se vad som händer matmässigt. Ha en bra dag :)



Ny design

Som ni kanske har märkt så har min design sett konstig ut. Det var för att jag satt och fippla igår sen fick jag inte tillbaka den som den var från början. Så nu har jag gjort en ny. Eller gjort och gjort.. Jag kan inte göra designer , jag bara skrev in lite koder och så för jag vill inte ha nåt märkvärdigt. Bara enkelt lixom hehe. Så den lär väl synas snart. Blogg.se är ju inte av den snabbaste sorten om man säger så.

Food is the drug we all must quit

Imorgon börjar mitt sommarjobb. Jag fick reda på det idag så det vart lite tätt inpå men det är bara skönt att jag får jobba nu i början av sommaren, så man har det gjort. Vecka 26 och 27 ska jag jobba. Jobbar på ett café som ligger ingenstans långt bort i skogen. Fula kläder ska man ha på sig också. Det är ett väldigt gammeldags café som man kommer gå runt där och se ut som Madicken typ. Haha. Men vad gör man inte för lite pengar ;) Det jag ska ta med mig som lunch blir ett grönt äpple. Det innehåller väl ca 60 kcal eller nåt? Sen när jag kommer hem säger jag nog att jag åt innan jag kom hem. VEt inte om det funkar men jag ska försöka.



Misstolkning

Oj hehe, i inlägget 'Calories can't make you happy' (nej jag vet inte hur man länkar) såg jag att jag hade skrivit "Har nån tvångstanke att jag måste ligga med datorn till minst 03.00!" och det kan ju lätt misstolkas. Menade ju såklart inte att jag skulle ha sex med datorn haha. Menade att jag låg i sängen med datorn.. aa fattar ni? hehe

Be like a postage stamp... stick with it until you get there

Vaknade för typ två timmar sen och då skulle vi tydligen äta direkt så mitt schema gick i kras. Men vi åt sill och potatis, åt inte så mycket men jag tog några kakor efter så därför blir det inget mer idag. Ska nog göra några situps sen också. Måste bli frisk från denna förbaskade förkyldningen så jag kan börja träna igen. Känner mig så jävla äcklig och lat. Har säkert inte sprungit på typ två veckor. Euuuuwh. 





Calories can't make you happy

Ligger i sängen och inte gör nånting. Har nån tvångstanke att jag måste ligga med datorn till minst 03.00! haha. Imorrn ska jag försöka rensa genom lite gamla saker och städa. Man bränner ju kalorier när man städar så det är bra. Sen ska jag börja skriva schema varje kväll vad jag ska äta dagen efter. Mitt första schema(för imorgon) är något inlägg nedanför. Hoppas det funkar nu då. Klart det gör! Ska tänka positivt nu. Detta kommer ju gå awesome! :)

Har setat inne hela kvällen. Ångrar det rätt mycket. Danny Saucedo var och hade midsommarkonsert nere på campingen kl 22.00 och jag gick inte! När det väl händer nåt lixom.. Men det är snart vattenfestival, då kommer min blivande man Eric Saade, Sara Varja, Playtones och några fler. Det ska bli så jävla kul!



What can you do, when your good isn't good enough? When all that you touch tumbles down?



Tidsfördriv

Vilken svordom använder du mest? fan/vafan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? runt 6
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica oftast
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Det beror på om jag har en bra dag eller inte
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Massa kläder, produkter m.m.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? hemlighet och hemlighet.. ja det kan man väl säga.
När var senast någon stötte på dig? Igår
Vad åt du till middag senast? Grillat kött, potatis och bea sås. Hatar mig själv.
Kan du vissla? Ja
Tittade du på tecknat när du var liten? yes I did
Äger du några popband t-shirts? aa fast dom ligger i en kartong nånstans
När flög du senast? förra sommaren
Pratar du några andra språk? engelska då
Har du gråtit offentligt? ja, men försöka undvika det
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? jag vill pierca naveln, har inte fått tillåtelse än men efter lite tjat ska det nog gå vägen
Vad har du med dig in på bion? Kanske popcorn och en ramlösa
Vad har du för väder? Just nu är det natt och mörkt ute så kan icke se men det är nog lite småkyligt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Börjar gymnasiet till hösten!
När sov du senast på golvet? Minns inte faktiskt
Gillar du din boendesituation? Ja, skulle vilja vara själv lite oftare men annars är det bra
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Alltså jag fungerar väl hela tiden men för att vara riktigt utvilad så typ 8 h
Är dina dagar fullbokade och stressiga? nej verkligen inte
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nej, hände nån gång ibland
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17
Tror du på liv på andra planeter? nej det tror jag nog inte
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? du suger
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? aldrig i livet
Tycker du om att krama folk? älskar!
Äger du en digitalkamera? japp
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? amanda bynes, hayden panettiere
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja lite faktiskt
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? får dåligt samvete av mat över huvudtaget
Är du mörkrädd? ja
Tre saker du alltid har med dig? mobil.. ja. Kamera på sommarn också.


Morgondagens matschema:

15:00 - En morot
18:00 - En omelett (två ägg + lite mjölk)

Dagens thinspo

Stor inspiration! Hon klarade det på 5 månader. Då ska fan jag också göra det.



Like a plant, surely the body can be trained to exist on nothing - to take it's nourishment from the air

I'm gonna make a change for once in my life
It's gonna feel real good, gonna make a difference
Gonna make it right


Nu vill jag göra en förändring





Everything I want to be, I am, only buried under a layer of fat




Fetto

Hatar mig själv mer än allt annat på denna jord.



Nelly modell

En svensk modell som jag tycker är jätte fin är Johanna Lundbäck. Ni känner säkert igen henne från Nellys hemsida. Hon är så grymt snygg! Läste någonstans att hon väger 49 kg. Tänk om det ändå vore så för mig. Men jag ska fan komma dit jag med! 
Jaja, skitsnygg är hon iallafall :)



Kolla kroppen!! <3

Portia Degeneres

Imorse satt jag och kollade på Oprah Winfrey. Portia Degeneres var gäst och berättade om sina ätstörningar som hon har haft. Det visste jag faktiskt inte att hon haft. Helt sjukt smal var hon ju då. Tycker att det är lite för mycket, riktigt så smal skulle jag nog inte vilja vara. Men det var väldigt intressant att se på programmet. Hur hon kämpade sig tillbaka till ett normalt liv. Men sånt påverkar min inte faktiskt. Jag får ingen tankeställare av sånt där. Jag vill fortfarande bli smal och det ska jag bli också.


Portia när hon hade anorexi



Vad händer idag?

Det är sol ute! Jag vill springa runt i bikini på stranden idag! Fast nä för då skrämmer jag bort alla andra. Men jag är så jävla peppad på att bli smal. Till hösten när jag börjar ny skola, då kan jag lova att jag är en ny, vacker, människa.



Nära som fan

Var asnära på att lägga upp en bild på min kropp från idag. Men jag ångrade mig i sista sekund. Usch. Fetto äckel jävel.

I feel so skin deep

Varför kan jag inte bara få känna mig vacker? Jag vill kunna springa ut i vatten på sommarn utan att behöva skämmas över min äckliga kropp. Jag vill kunna gå runt i bikini och vara stolt. Stolt.
Jag vill ha en pojkvän, som kan lysta upp min i luften utan att han själv ska falla ihop. Som Kenza och hennes kille. Jag villl vara lika vacker som du Kenza.




.

Förlåt, vet att jag har varit sämst på blogga dom senaste dagarna. Men jag kommer nog inte blogga sådär jättemycket. För det går inte så bra för mig. Äter mer än nånsin lixom. Jag ska försöka att bara ta det lugnt nu. Asså inte pressa mig själv så mycket för då blir det bara att jag gör tvärt emot hela tiden. Jag vill verkligen blir smal, det är bara det jag vill. Men det kommer aldrig gå om jag fortsätter såhär.
Ska bara försöka att inte göra så stor grej av det. Inte vara så hård mot mig själv. Det är värt ett försök iaf. Ska fortfarande äta så LITE som möjligt. Kommer såklart inte att sluta blogga. Och jag kommer fortfarande läsa era fina bloggar! Puss!



SÖMNTUTA

Alltså herregud säger jag bara, jag vaknade fan NU! Jag har aldrig sovit till nästan fem på eftermiddagen! Helt sjukt. Vad bra att jag kommer kunna somna ikväll då. haha. Kom hem typ fyra igår från gröna lund. Brukar sova till typ två annar men vafan, FEM????!!!! Jaja, ska nog upp till mina två bästa kompisar ikväll. Dom bor typ fyra timmar ifrån mig men har sommarstuga här, så himla kul att dom är här nu. Vi lär väl hitta på nåt skoj som alltid.

Nu ska jag gå upp och äta grönsaker i ugn. Ska bara äta grönsakerna.



Bal

Jag gick på balen igår ändå. Var nära att inte göra det men det slutade med att jag stog i lokalen med finklänningen som jag trodde jag skulle bli så fin i. Alltså jag kände mig verkligen fetare än fetast. Helt seriöst. Kändes som att mina feta armar drog alla blickar till sig. Och när jag satt ner fick jag fan valkar. 

Annars var det helt okej. Ganska kul faktiskt. Det blev en hel del dans åså till ett band. 
Idag är det sista dagen i skolan. Nu på morgonen ska vi samlas klassvis och städa skåp, lämna in skåpnycklar osv. Sen är det lunch utomhus, och sist är det brännboll, niorna mot lärarna.

Skulle egentligen sjunga i kyrkan imorgon på skolavslutningen. Men kul att man har blivit genomförkyld nu då så man inte kan sjunga med sin täppta näsa. Sa igår till min kompis att jag inte skulle sjunga(vi skulle sjunga tillsammas) och hon blev nog inte så glad. Men vafan? Hon borde väl fatta att jag inte vill sjunga när jag låter såhär? Ska bli SÅ skönt att få sommarlov och börja ny skola till hösten, så man slipper att surpuppar.

Btw, imorrn ska jag till Gröna lund!!! SÅ jävla nice! Våran skola åker dit varje år efter skolavslutningen. Vi får betala 360 kr var. Då ingår åkband, mat och skjuts dit (tar 4 timmar att åka dit från mig). 
Det är väl så för att inte alla ungdomar ska ut och supa efter skolavslutningen. Stället jag bor på är nämligen en liten knarkarhåla där man har sin första fylla när man är typ 8 år. Nejdå jag överdriver men aa ni fattar..



Come on skinny love just last the year

Jag vill inte gå på balen. Vill inte äta äckel tre rätters middag. Vill inte sitta där med mitt fläsk och mina valkar som väller över. Alla kommer va så fina. Alla kommer vara mycket finare än mig.



KULT

Kul att man vaknar upp och är genomförkyld, täppt i näsan och ont i halsen som fan. Jag som ska spela in i studio idag! Och middag är det också. FAAAaaann. Måste nog ringa och avboka studiogrejset och fråga om en annan dag. Kan ju inte sjunga nu. ASSÅÅÅÅ FISNIULCH)(#Y(/¤WWQ)¤

Med detta inlägg säger jag god natt!

Fy vad trött jag är! Nu ska jag sova. Har nog inte gått och lagt mig såhär tidigt sen jag var typ.. 3 år.. Men det är sååååå skönt att sova länge och vara utvilad. Fast man går upp i vikt om man sover för mycket, men även om man sover för lite. Så lagom är alltid bäst!

Imorgon efter skolan ska jag till musikskolan och såela in två låtar i deras studio! Så himla kul! Har gjort det en gång förut och jag älskar verkligen det! Är en musiknörd och jag älskar att sjunga och spela gitarr och piano, så nu vet ni det. 
Sedan på kvällen är det bal. Ska bli kul. Eller ja, ganska. Skolans nior är inga personer jag älskar precis. Vill bara ha sommarlov och lämna skiten! Men det blir nog roligt ändå. Ska försöka att inte äta någonting alls fram tills klockan 19:00 då maten serveras på balen.

Nu ska jag proppa in mina headseat i öronen och lyssna på musik tills jag somnar, god natt!



Fix till balen

Är INTE nöjd med dagen hittills matmässigt. Åt ganska lite lunch, och så har jag ätit en daim glass = 340 kcal.
Kom nyss hem typ. Går egentligen bara till två idag men vi i festkommitén har varit till stan och köpt lite grejer till middagen imorrn, sen fixade vi lite efter. Vi fick en varsin daimglass som tack för hjälpen.
Vi får se hur det blir sen, middag eller inte, ja vi får se.

Hoppas ni haft en bra början på sommarlovet, antar att dom flesta av er redan har sommarlov :)



Anti fiskmås

Jag kom nyss hem från en springtur. Kan varit den värsta springturen nånsin. Eller, typ. Fick ju mkt motion men aa.. Jag har varit rädd för fiskmåsar sen typ 3 år tillbaka för jag blev nästan attackerad (folk skrattar alltid när jag säger det för ja, det kanske låter lite kul haha men jag blev asrädd). Men iaf, gissa om det hände idag igen då??

Jag brukar alltid springa över en brygga som är väldigt lång. Det brukar vara några fiskmåsar där, därför brukar jag alltid springa lite fortare där. Och idag när jag sprang så såg jag att det var fler än vanligt så jag sprang några meter men stannade sen upp och funderade på att vända. Men jag fortsatte. Sen när jag hade kommit halva vägen på bryggan ungefär så hör jag värsta fiskmåse skriket, så kolla jag bak och bara ser hur den flyger mot mig. Den nuddade mig inte men nära på. Jag blev så rädd att jag höll på spy! Jag skrek och sprang där i från som om jag hade eld i baken. Det är väl nu dom precis har fått ungar säkert men fy fan va läskigt det var! Ska ta med mig ett gevär så fort jag går utanför dörren nu för tiden!

Men som sagt, fick rejält med motion när jag sprang där iaf haha. Bra det. Nu ska jag börja göra mig klar. Ha en bra dag :)



127 hours

Har nyss kollat på 127 hours. Tyckte den var sådär. Fast den är ju verklighetsbaserad så det gjorde allt mkt bättre. 5/10 får den av mig :) God natt!




Dagens thinspo

Äkta drömkropp


Snart sommarlov

Nu är det snart slut på skolan! FAN va skönt det ska bli alltså. Våran skola slutar inte förrän på torsdag så det är 4 dagar kvar till. Jag vill verkligen skippa lunchen alla dagarna men vet inte hur det ska gå till. Har ni några bra ursäkter som man kan ha? Jag suger på att komma på sånt. Och jag vill verkligen koma igång nu! Är så frunktansvärt peppad! Kom gärna med tips!



td

Usch vilken tråkig dag. Vaknade runt halv 11. Åt frukost och kollade på tv. Spelade gitarr. Nu ska jag träna bort frukosten.

GUD VA ROLIGT



home sweet home

Nu är ja hemma igen. Det blev vääldigt mycket kalorier den här helgen. Men jag ska försöka att inte tänka så mycket på det, snart är det ny vecka och då bli det nya tag. Jag hade verkligen GRYMT kul! Har inte haft så kul på länge. 

När jag och min syster satt på ett fik så var det en annan dam som satt lite längre bort. Plötsligt börjar hon gråta som fan och bara skriker helt förtvivlat. Hon springer fram till kassan och verkligen ber att dom ska ta henne till psyket och att hon inte klarar mer nu. Hon var ju psykiskt sjuk så klart och hade tydligen försökt ta livet av sig. Det var lite otäckt faktiskt.
Jag fick en liten tankeställare efter det där. Alltså, jag kan verkligen gråta mig till sömns för jag hatar mig själv så mycket. För jag tycker att jag är så ful. Det låter ju helt sjukt. Jag hatar mig själv för jag är ful. Det är ju sant iofs, men jag kan ju göra något åt det. Det är ju bara att sluta äta vafan. Svårare än så är det inte. Jag vet att jag kan få mig själv att må bättre. Men hon damen, för henne har det gått så långt att hon till och med försökt ta livet av sig. Hon kan inte leva lyckligt om hon inte får professionell hjälp på ett psykhem. SÅ stort problem har ju inte jag? Asså fattar ni? Jag är sjukt dålig på att förklara men aa.. Det jag menar är att det finns folk som har det värre. Mycket värre. Det gör det alltid. Så nu ska jag ta tummen ur röven och sluta klaga. Nu ska det bli skillnad. I sommar ska jag kämpa som fan. Justja, det ÄR ju sommar nu. KOM IGEN VAFAN!




Good morning sunshines

Gick upp kl 9 så jag är astrött. MEn jag har hunnit kolla på ett avsnitt av glee och duschat iallafall. Ska packa lite nu , bussen går 13:10 in till stan, och den åker en extrem lång väg så jag är inte framme vid tåget förrän 13:50. Tåget går alltså 14:24. Ska bli skönt att komma iväg ett tag. Det är ju bara tills på lördag men ändå, bättre än ingenting.

Ska inte äta något förrän vi ska äta middag ikväll. Har fått en drickyoghurt och ett tuggummipaket som jag ska ha med mig på tåget men yoghurten kommer jag hälla ur och tuggummit får vi se hur jag gör med. Ska kolla hur många kcal en bit innehåller.

Kommer hem på lördag så kommer inte kunna blogga tills dess. Men ha det bäst så länge xoxo


SNYGG SOM FAN

sluta låtsas gilla mig

Varför frågar ingen mig om jag vill hänga med längre? Tror dom att jag inte märker? Tror dom att jag inte tar åt mig? Ni är så jävla falska allihopa



Är såå peppad på sommar!

Bjussa på några "sommarkänsla-låtar"



Älskade Uppsala ♥

Åt nyss en grönsakssoppa och det är det enda jag har ätit idag, och det får stanna där. Så ca 75 kalorier har jag fått i mig idag. Det känns bra faktiskt. 

Imorrn åker jag ju med tåget till Uppsala som sagt. När jag kommer fram lär det väl bli middag. Ska försöka att inte äta så mycket då. Sen på fredagen ska jag på student. Ska försöka slippa undan frukosten för det kommer antagligen bli mat på festen. Och på lördag åker jag hem, tåget går ganska tidigt då så då kanjag säga att jag köper något på tåget. 



Stan

Kom nyss hem från stan. Fick med mig en långklänning, vit tubtopp, en ring och tre örhängen hem. 
Jag hade shorts på mig för det var så jävla varmt. Och seriöst, jag överdriver inte när jag säger att försökte dölja mig typ hela tiden så ingen skulle se mina fetto lår.

När jag åkte med bussen hem så träffade jag på en killkompis, han skulle klippa sig hos frissan så jag skjutsa han på pakethållaren dit. Och gissa om det var drygt. Men bättre för benmusklerna iaf haha!

Nu måste jag släppa ut katten , ni vill inte höra hur han låter när han vill ut haha.



mmmmmmmmmmmmmmmmmm

Humöret är inte på topp denna morgon kan jag säga. Ställde klockan på halv nio för jag skulle med en buss in till stan som går tjugo i tio. Jag somnade om och vaknade tjugo över nio. Slängde mig upp ur sängen, borsta tänderna, klädde på mig och skulle precis å ut, kommer på att jag glömt mobilen och får springa tillbaka. OCH SÅ HITTA JAG INTE DEN JÄVLA TELEFONEN. Så missa jag bussen. Nästa buss går inte förrän kvart i tolv. 
Och imorrn ska jag ta tåget till Uppsala igen, har itne så stor lust men biljetterna är inte ombokningsbara så jag har inget val. 



Dear fat, get the fuck out of my body








Every teardrop is a waterfall

Allt suger just nu. Vill inte göra någonting, allt går emot mig, bråkar med hela min familj, jag hatar mig själv, jag börjar böla för ingenting, kan inte ha kontroll över nånting. 

340 kalorier har jag fått i mig idag. Fettojävel.



Älskar att bara ligga hemma

Sitter framför TVn och kollar på mtv movie awards, samtidigt som jag irriterar mig på mina två första myggbett. Ett på armen och ett på ryggen. Fan va det kliar!!

Inatt ska alla nior nattvandra i skogen, som ett avslut och man ska hitta på nåt tillsammans. Men jag ska inte med. Pallar INTE vandra i skogen när jag har mens. Fast man rör ju på sig konstant men det kan jag göra hemma.
Är ledig resten av veckan nu också. Skööööööööönt!



Slumdog millionaire

Har sagt att jag ska till skolan imorrn. Men imorrn bitti kommer jag ha för ont för att gå till skolan. Punkt.



Nu ska jag och mitt fläsk mysa ner oss och se på denna film.



Vill ha sommarlov nu!

Har solat hela dagen. Känns inte som att det gett nåt skillnad dock hehe. Men det molnade ju till sig lite på eftermiddagen så jag gick in. Åt grillat till middag. Tog en liten portion. Och så har jag ätit en knäckemacka och en glass. Verkligen för mycket, men jag har haft värre dagar. 

Imorrn är det skola. Fast jag funderar på att vara "sjuk" , vi har ju ändå inget att göra. Helt meningslöst att gå till skolan. Plus att jag slipper äta lunch då. Jag säger att jag har mensvärk. Det har jag ju också iofs. 
Sen är vi lediga på onsdag torsdag och fredag. Och nästa vecka är det krativa veckan åså. Och nästa fredag slutar vi!! WOHO sommarlov! Vi slutar assent. Den 16! Alla slutar den här veckan. Förutom våran mobbade skola. Ska bli så himla skönt att slippa den!



Hemma

Nu är jag hemma igen. Jag vill flytta. Det är så jävla tråkigt här där jag bor. Men äcklig liten knarkarhåla. Vill bo i älskade Uppsala!

Iaf , bröllopen var jätte roligt. Men vi fick lov att åka hem gnaksa tidigt för vi skulle köra 4 timmar bil hem mitt i natten. Så jag kom hem ungefär kl 3 inatt. 
Jag kan inte beskriva hur FET(!!!) jag kände mig på bröllopet. Jag gick runt där och var typ störst av alla. Alla var så smala och fina. Och så satte jag mig ner och allt fläsk vällde över tjolen typ. FAN

Nu ska jag ut i solen. Hoppas ni har haft en bra helg!



Sthlm

Hej på er, ska åka till stockholm när som helst. Stannar där tills på måndag så det blir ingen bloggning förrän då. Ska på bröllop , skitkul ska det bli! Har lite bråttom nu, alla ropar på mig hehe. Ha en bra helg!




Släktträff

Shit vilket underbart väder det är idag! Dom sa på vädret att det kunde bli upp mot 25+ idag. Fan va nice! 
Har setat ute och solat ett tag men det var så kort så det gills inte. Ska gå upp till mitt rum och hämta mina högtalare till mobilen och musikar lite medans jag ligger och pressar. Vill vara brun till avslutningsmiddagen!

Är hemma själv nu, har inte ätit någon frukost. Ikväll ska jag på släktträff med familjen så då lär jag väl äta middag åså. Men ingenting innan det!

Nej nu kan jag inte vänta längre. Måste uuuuuuuuuut



One of us

one of us is crying
one of us is lying
in her lonley bed
staring at the ceiling
wishing she was somewhere else instead
one of us is lonley
one of us is only
waiting for a call
sorry for herself, feeling stupid, feeling small
wishing she had never left at all

Varför kan jag inte se statistiken?

Jag kan inte se statistiken! Jobbigt haha :( Är det bara så för mig?

Tänkte åka till en kompis nu ikväll, men jag orkar seriöst inte. Eller jo det gör jag väl men jag har ingen lust. Aa så nu vet ni det.



Träningsvärk

hej och god morgon! Kom hem typ 1 igår och då gick jag och la mig direkt. Och fy tusan vad träningsvärk jag har idag. Men det ju bara bra. Ont i rumpan har jag också. Jag cyklade ju inte på den bekvämaste sadeln om man säger så. När vi kom fram så kollade vi på baksmällan 2. Den var helt okej. Men jag hade inte sett ettan så den hade säkert varit bättre om jag gjort det. Åt några godisbitar till bion också :( fyyyy!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt faktiskt. Min syster är ju här så jag ska väl umgås med henne lite. Hon har inte påpekat maten nåt än iaf. Märkte nyss att hon går på en "liten" diet också. Hälsosamt dåra. Tror inte att hon äter kolhydrater. Det är ju bra för då slipper jag också undan det. Hon skulle tydligen laga middag idag. Linsbiffar! Fy fan vad äckligt! Jag hatar linser! Men då äter jag ju typ en tugga heheh..



Har jävligt bråttom!

Ja låt rubriken tala! Har bråttom, ska cykla långt som fan med ett par kompisar. Hopppas på att bränna en del! Har varit en skapligt bra dag annars PUSS



Ny månad, nya tag!

Nu är det Juni. Sommar månad! Nu ska det bli ändring här! Sommarn är fan här officielt nu. Så nu jävlar! Och glöm att jag ska försöka gå ner i vikt genom att äta. Det funkar fan inte. Ska försöka äta så lite som möjligt nu. Vet att det kommer bli svårt under helgen då min syster kommer hem. Men jag ska försöka. Får inte bli för besviken om jag misslyckas lite. Men ska göra mitt bästa!
Det ska bli kul att hon kommer hem också (om man bortser från maten), har saknat henne så hääääääär mycket!

Är trött som ett as nu! Gick upp tjugo i fem och var döende typ. Menjag tvingade mig själv ut i det "fina" vädret och sprang en runda. Mina vader gjorde lite småont om man säger så. Men skönt efter :)

Nej nu måste jag lägga på ett kol så jag hinner i tid till skolan. Ska göra omprov i nationella matte idag. 
Ha en bra dag alla!


ÅH <3