fml

Vill inte ens skriva hur mkt jag ätit idag. Seriöst det va fan länge sen jag åt såhär mkt. Om jag ändå kunde spy upp det. Helt fucking omöjligt. Nej imorrn är det söndag och slut på helgen och en början på mitt nya liv. I sommar ska jag åka till Turkiet med två kompisar(en av dom har skitsnygg kropp) och då ska jag fan va FIT!
Jag vill ha smala lår

run bitch

svettig tjej som nyss tagit sig en springtur på löpbandet! körde en gnutta kämpigare idag så är helt slut! Gjorde nyss massa utfalls steg också. Ska göra några fler såna, sen ska jag göra några situps sen väntar duschen på mig! PuSs



Just a little bit stronger

Nu ska jag ta tag i saker och ting igen. Nu ska jag fan gå ner i vikt och gissa om jag är taggad hoho. I sommar ska jag och två kompisar åka utomlands och då jävla ska jag ha snygg kropp kan jag säga. För fyfan vad jag hatar min kropp nu. Alltså verkligen.
Men kommer inte blogga lika mycket som jag gjorde sist. Känner att jag pressar mig själv för mycket då och bara rädd att göra folk besvikna när jag inte lyckats uppnå det jag sagt att jag ska göra.
Men ja som sagt, nu jävlar ;-)

Sånna här bilder inspererar mig otroligt mycket! Snygg kropp eller vaaad? Den till vänster såklart!