Tredje dagen avklarad

Idag har jag inte ätit någonting förutom tuggummi. Lite för måna tuggummin kanske men jag har inte ätit nån mat iallafall. Just nu är det bara jag som är vaken så jag ska gå och värma lite mat snart så dom tror att jag ska äta. Ifall dom hör mig menar jag.
Ett kakpaket fick jag idag också. Samma som igår. Alltså vafan köper dom kakor åt mig hela tiden för?! Vill dom göra mig tjock eller.. Börjar fan undra.. Aja jag har iaf inte tagit någon alls. Har inte ens öppnat paketet. Men ska gå och ta några nu som jag ska smula ner i toaletten. Så ser det ut som jag tagit ur paketet iaf.
GALET SNYGG KROPP!!!!

If I eat anything, I'll eat everything, so I eat nothing

Jag börjar känna att kroppen tar åt sig nu, börjar känna mig slut i hela kroppen. Feels good! Då vet jag iaf att det händer nånting. Men jag har fortfarande dåligt samvete för dom där kakorna igår. Men aja bara att se framåt nu. Hade tänkt unna mig en knäckemacka med keso ikväll men får se hur det blir med det. Det är ju så jävla gott så det finns risk att jag bara vill ha mer då. Måste lära mig att kunna ta en liten bit av saker och ting utan att bara vilja frossa i mig mer.
Jag kommer säga att jag ätit gulashsoppa(stavning?) sen. Öppnade precis burken och hällde ner allt i toaletten.Likaså med en burk créme fraiche. Tog även en rätt stor bit knäckebröd och smulade sönder som jag kastade ut till fåglarna, så det ska se ut som jag ätit från den. Och lite fake disk på det också! Topp!
Skulle inte sitta fel med dessa lår

Life sucks

Fan vad jag saknar honom. Det gör så ont. Vill bara att allt ska vara som förut.
Fyfan vad jag hatar allt. Jag hatar honom!! Varför finns han i mitt liv när han bara förstör? Tänk om han kunde säga det jag vill att han ska säga. Snälla gud jag saknar honom så jag vet inte vad jag ska göra.

Tjockis

Ja det där gick ju bra. Tog två kakor. Resten spolade jag ner i toaletten.
Då har man fått i sig 220 kcal helt i onödan. Bra mary, bra.

One minute on your lips, forever on your hips

Ballerina kaka

Sitter med ett ballerina kakpaket bredvid mig som jag fick. Alltiså dom där nya med chokladbitar och nougatcréme i. Universums godaste kakor skulle jag vilja säga. Men har inte tagit någon än. Jag får panik det skulle verkligen vara sååååå gott med en. Jag måste lära mig motstå!!!!!!!!!!!

Då var vi igång igen

Nu är det officiellt över med pojken jag trodde kände nåt speciellt. För tillfället vill jag bara gräva ner mig och inget annat. Sitta och stirra in i väggen är också roligt när man inte känner någon mening med nåt annat.
Men nu ska vi inte sörja. Det finns alltid nåt gott i det onda som sker. För nu är det lättare att fokusera mer på maten osv. Jag ska fan bli smal nu. Jag ska visa vad han har gått miste om och jag ska visa alla jag känner att jag klarar detta..! 
Nu är det ju sportlov för min del. Det betyder att jag är hemma själv om dagarna vilket gör att det blir lättare att slippa undan maten. Igår åt jag ingenting(förutom tuggummi, det tillåter jag) på hela dagen. Jag sa att jag redan ätit när folket kom hem. Idag har jag inte heller ätit nånting och så ska det fortsätta resten av dagen. Om det verkligen krisar så tar jag en liten knäckemacka med keso på. Men är verkligen om det bara är kris! Och med "kris" så menar jag att inte nån i familjen ska märka nånting. Alltså om dom ser att jag tar en macka så ser dom ju att jag äter. För dom har inte misstänkt något än iallafall. Men det är nog bättre om jag tar den mackan imorrn istället. För jag tänkte att när dom har gått och lagt sig så kan jag börja greja lite i köket. Alltså typ värma mat i mikron och göra mat. Sen låtsas jag att jag äter det för då tror dom ju det. Haha va invecklat allt låter men vad skönt det är att skriva lite!
Jag ska göra mitt allra bästa för att fortsätta såhär tills på fredag! Sen blir det helg och jag funderar fortfarande på hur jag ska göra då eftersom att alla är hemma då och vi ska äta middag hittan och dittan.. Nån som har några tips? Jag kan ju kanske vara hos nån kompis och säga att jag äter där eller nåt. Aja vi får se.
Ha en bra dag höll jag på skriva nu men kl är ju över tre så halva dagen har ju gått heheh..

f9wejp9wojfpowi

Jag orkar inte med detta mer. Nu handlar det inte om mat och vikt utan nu är det om kärlek. Den jävla kärleken.
Jag gör fan allt. Jag har väntat i flera månader på att du ska "bestämma dig". Hur jobbigt är det inte att gå runt och vänta? Det känns ju inte direkt som att du anstränger dig heller. Jag hatar verkligen att jag älskar dig.. Jag skulle kunna hitta nån som är så mycket bättre. Nån som inte får en att nästan bara må dåligt. Jag stannar fan hemma från kompisar på en lördagkväll bara för att jag sett dig online på facebook och i hopp om att du ska skriva i chatten. Men gör du det? Nej, det gör du inte. Visst du gör det ibland men du anstränger dig inte ett dugg med att "ta reda på vad du känner" som du säger att du ska. Det är bara jag som gör nåt.

Vet inte hur jag ska göra nu. Ska jag göra klart för honom att jag inte orkar mer? Ge han ett ultimatum.. fyfan vad jag hatar det här. Tänk om jag bara förstör allt. Tänk om han säger "Ja det är nog bäst om vi avslutar det här". Vad gör jag då? Vad har jag då att leva för? Ingenting. Ingenting har jag ..
Som sagt, jag hatar att jag älskar dig.. Jag gör verkligen det. Jag ångrar att jag lärde känna dig.

You don't know how much I miss you

I shot for the sky, I'm stuck on the ground
So why do I try?
I know I'm gonna fall down..



När alla andra svek, var det du som stod kvar

Jag är så jävla rubbad i huvet. Hur kunde jag gå på allt han sa? Hur kunde jag ens tro att han ville ha mig? Jag hatar allt. Är så jävla trött på att du ändrar dig stup i kvarten. Det är fan smärtsamt att gå och vänta. Fuck.
Och jag känner mig så jävla tjock. Det känns verkligen som att fettet hänger och dinglar och bara bubblar utanför byxorna och magen bara hänger ut. Önskar jag bara kunde knäppa med fingrarna så blev jag smal.
Skulle lätt önska mig en fettsugning i födelsedagspresent om det hade varit möjligt. Åh tänk om jag hade kunnat det.

Btw, "Anonym" frågade hur mkt jag väger. Och jag vet inte om jag vill säga min vikt riktigt än. Sorry men jag skäms verkligen.. Men jag kan säga att jag är inte underviktig! Mitt BMI = 23. Usch det smärtar att säga det men så är det iaf. Och det är ju normalvikt men jag ska fan gå ner flera kg!
Men jaja, spelar ingen roll hur mkt jag fantiserar om att vara smal. Vill jag bli det så måste jag kämpa! 
If it were easy everyone would be thin