Valborg

God morgon, jag ligger i sängen nu och kan inte bestämma mig för om jag ska gå upp eller inte. Om jag ligger kvar längre så tror dom ju att jag sovit längre och då har jag bättre anledning till att inte äta,då kör jag med "Men jag vaknade ju för en timme sen?!" hehe. Tror jag ploppar in mina headset i öronen och lyssnar på musik istället.

Idag är det ju valborg. Jag brukar vara ute med vänner då men nej, inte i år. Jag ska vara hemma och va "sjuk". Tänker fan inte äta nåt. Punkt.



Kate Middleton




Satt framför tvn och kunde inte sluta stirra. En av dom vackraste jag har sett.

mitt BMI

Jag har inte sagt än vad jag väger åså. För jag skäms så mycket över det. Jag gör verkligen det. Jag skäms som fan. Men nu säger jag mitt BMI och det är ju typ samma sak. Jag har ett BMI på 22,23.



Fyfan vad jagskäms :( jag kommer säkert ta bort det här inlägget snart. Alltså, 22.23 är närmare övervikt än undervikt. Jag är så jävla tjock. Seriöst jag får ångestattacker bara jag tänker på det. Känns som att ni som läser min blogg kommer sluta med det nu. Jag vill bli smal och jag ska bli det. 

Jävla äckel.

Dagens thinspo


118800

Skickade en bild på mig själv till 118 800 och frågade vilken kändis jag var mest lik. Detta fick jag till svar:

Du är väldigt lik den otroligt söta Hayden Panettiere från Heroes! Ni har samma haka, samma ögon (tja, förutom ögonfärgen såklart) och en liknande näsa. Fast ditt ansikte ser smalare ut än hennes men det tycker vi bara är riktigt hett! Ha en mysig dag! 118800





Utkast: April 29, 2011

Har haft en bra dag idag. Låg i solen i ca 3 timmar. Det gav resultat faktiskt! Har också beställt en klänning till avslutningsmiddagen som är snart. Det blev en svart och enkel. Kanske slänger upp en bild på den sen.

Åt nyss middag. Det blev grillat med potatisgratäng + sallad. Jag åt ganska mycket..
Det blir säkert efterrätt sen också men jag ska försöka smita undan den.


It's a beautiful day - U2

God morgon. Idag är det en ny dag och nya tag. Idag ska det gå bättre. Men det är fredag idag och då brukar vi ju äta lite mer "helg-middag". Så jag får nog lov att äta det ändå, men så lite som möjligt. Kan ju fortfarande säga att jag inte har någon mat lust drf äter jag så lite. Men det blir det ända jag äter idag isf.

Solen skiner för fullt idag och jag ser inte ett enda moln heller. Så jag ska inte sitta här nu utan jag ska gå ut i solen. Ska smörja in mig med olja också, får inte det egentligen för dom säger att jag kan bränna mig då. Men nu är jag ju hemma själv så jag gör det ändå eftersom det tar ju bättre hehe. Har inte så lätt för att bränna mig ändå. Brukar bli lite röd men dagen efter är det brunt. 

Ha en bra dag och ta vara på solen! Snart är vintern här igen. Haha. Usch.



Jävla ångest

Jag kan inte förlåta mig själv för att jag åt idag



Make me skinny

Vad jag vill och måste: Gå ner i vikt till avslutnings middagen. Den är den 14 juni så jag har drygt en månad på mig. Måste få smalare lår då klänningen är kort och jag kan aldrig blotta mina feta lår om dom ser ut som dom gör nu. Och så måste jag få smalare armar, klänningen är "axel-lös" (?) eller hur säger man haha? Iaf måste få bort gäddhänget som dallrar på min armar iallafall. Jag vill känna mig vacker den kvällen.



Dagens thinspo


743ry3847fhoe78h3woueirjhfeapruw3qhfoq3

Fy fan, jag hatar mig själv. Äckliga kossa
Börja hetsäta precis när jag har kommit in i det.. dra åt helvete mary



Tråkigt väder = film

Igår somnade jag klockan 5. Kult. Nej egentligen älskar jag att vara uppe sent och sova länge. Men inte när man vill sova men inte kan. 
Blev väckt kl 11 ungefär av att telefonen ringde. Då gick jag upp direkt och kollade på "brothers". Andra gången jag ser den nu, Natalie Portman är ju så himla vacker! Jag vill se black swan också där hon är med. Den verkar jätte bra.

Tog nyss ett paket pasta som stog i skafferiet, kokade upp det, skar det i små bitar och spolade sen ner det i toaletten. Så det ska märkas att maten minskar i skafferiet.

Nu ska jag sätta mig och kolla på min favorit serie, Glee! Älskar det, musik nörd som jag är :P



Felon

Tror jag ska lägga mig i sängen och kolla på film nu, felon heter den. Ska tydligen vara grymt bra. Men har alltid för höga förväntningar på filmer så det ska jag inte ha nu ;]

God natt alla goa! 


Dagens thinspo


Att räkna kalorier..

..är något jag suger på, när jag ska äta något så kollar jag alltid hur mycket kalorier det innehåller, och om det är för mycket så skiter jag i att äta det. Men jag är inte alls bra på att räkna hur mycket jag har fått i mig under dagen. Det står ju alltid hur många kalorier en grej innehåller per gram. Måste man mäta upp då hur mkt man äter? Är det så man håller koll på hur många kalorier man får i sig? Jag suger på att räkna ut vikt hehe. 
Nu tycker ni väl jag är urkorkad som inte vet hur man kollar hur mycket man fått i sig på en dag , och ja det är jag ju. Det är ju viktigt att veta om man vill gå ner i vikt. Skulle någon bara kunna förklara lite enkelt för mig? Det vore jätte snällt :)



Thinspiration video

Har varit dålig med uppdatering idag. Jag gick och la mig igen ändå inatt, somnade halv fem typ. Vaknade kl 1 ungefär och då gick jag ut och satte mig i solen direkt. Men nu kommer alla hem från jobbet snart så jag fick lov att gå in och ta på mig myskläder så jag ser lite "sjukare" ut hehe. Ville helst sitta kvar i värmen men jag får inte avslöjas heller. 
Har inte ätit någonting alls idag. Och ska inte äta något resten av dagen. Punkt slut. 

Inatt gjorde jag en thinspo video. Hade inget bättre för mig så jag slängde bara in några bilder till en video och lite musik. Inget speciellt lixom haha. 
Musiken tog jag bara helt random, det är bara en vanlig kärlekstext som inte har någon betydelse. Tycker låten är bra bara :)


Kul att man kan sova

Har legat och bölat i sängen sen kl 1 nu, kan fan inte sova! Undrar hur mycket det är som snurrar i min skalle egentligen. Orkade inte ligga kvar i sängen och tvinga mig själv att somna så nu sitter jag här och funderar på att dygna av ingen anledning alls. Mina ögon är trötta men sova, nej det kan jag fan inte göra,.




Btw så är det nästa ingen som har gillat min nya profilbild på facebook. Ska fan ta bort den. Så jävla ful och äcklig.

Don't give up

Vad ska man göra när allt bara går emot en? När det känns som att hela världen kommer rasa över en när som helst? Med andra ord, när allt är skit

Vem vill vara med ett fetto

Varför hör han inte av sig? Vi har ju pratat nästan varje dag. Nu var det flera dagar sen. Jag skrev ju sist. Kan han inte höra av sig? Bara ringa eller smsa eller vad som helst. Bara ett litet "hej".
Han har väl kanske hittat någon annan. Någon smalare och vackrare. Åt helvete med allt.





Dagens thinspo


Im not there yet but Im closer than I was yesterday.

Har inte ätit något alls idag, bara druckit bubbelvatten. Känns asbra! Fortsätter så! 



Sjuk, eller.. "sjuk"

Ja då var jag igång då. Nu och resten av veckan är jag "sjuk". Sa nyss att jag mådde illa , hade ont i huvet och var yr. Och att jag inte kunnat sova på hela natten. Dom gick på det direkt. Fan vad taggad jag är! Ingen mat nu. Måste ha nåt straff när jag tänker på mat. Läste på en pro ana sida förutom att man kunde ha en gummisnodd runt handleden och smälla den mot huden varje gång man tänker på mat. Det kanske är rätt bra? Det gör ju faktiskt ont, så då kanske man tänker mindre på mat också.



Why the hell are you eating?

Nu drar jag mig till sängen och drömmer mig bort.
God natt från mig och mitt fuckade liv.


Inspirerande bild, så ska jag tänka varje gång innan jag ska äta

Dagens thinspo


Middag

Det går ganska bra hittills. Ganska. Kunde gått bättre, det kan det alltid göra. Det jag har ätit idag är lite middag. Jag ska inte äta nåt mer idag nu. I morse så hällde jag fil i en skål och ställde bredvid mig så det skulle se ut som att jag åt. Det funkade. Men imorrn skajag inte äta något alls, inte på onsdag, torsdag och fredag heller.

Känner mig fortfarande som ett jävla fetto.

If you want something, you’ll find a way. If you don’t, you’ll find an excuse.

God morgon, idag ska jag ju inte vara hemma så mkt då enligt min planering. Jagoch några kompisar skulle cykla iväg , men vet inte om det bli något nu ändå. Isåfall får jag göra något annat för idag börjar mitt nya liv.
Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, ska gå ut och sätta mig i solen nu iallafall så får vi väl se vad som händer sen. Ha en bra dag xoxo


No food

Sitter och försöker acceptera att jag åt som fan idag. Men det går inte. Jag åt hur mycket godis som helst och sen åt jag grillat med potatisgratäng + mer godis. Och det är fan inte acceptabelt. Men jag måste försöka. Imorrn är det måndag och då ska jag vara borta hela dagen med några vänner. Dom ska inte få mig att äta. Vi ska cykla vääldigt långt till ett ställe och sen hem igen. Så jag kommer nog hem ganska sent och kan säga att jag nyss ätit eller nåt. Sen ska jag ju som sagt låtsas vara sjuk resten av veckan. Sist så åt jag knappt något på 3 dagar. Så det måste funka den här gången också, fast ännu bättre. Är riktigt taggad på det nu. Ingen mat. Shit vad mobbad jag känner mig, har sagt det så många gånger nu. Men nu har jag ju förberett mig på det här , just den här veckan. Så nu måste det gå! Annars tar jag fan livet av mig.


Det där är snyggt!

Dagens thinspo


FUCK ALLT

FYFAN VAD JAG ÄR DÅLIG. JAG HATAR MIG SJÄLV. JAG KLARAR FAN INGENTING! ÄCKLIGA JÄVLA FETTO ÄR VAD DU ÄR MARY.

Så jävla besviken på mig själv..



Success wont just come to you - it has to be met at least half way.

Vaknade för en timme sen ungefär, har provat massor med sommarkläder tills nu. Det finns så mycket snyggt, dock sitter det inte snyggt på mig. Men till sommarn ska det göra det. Då ska jag vara smal.
Idag ska jag åka och hälsa på min farmor. Hon ska ge mig ett påskägg också har hon sagt. Vart ska jag slänga allt godis? Jag kan ju inte slänga i papperskorgen för då märker alla ju. Och mjukt godis kan jag spola ner i toaletten. Men det hårda då? Blir det inte stopp i toaletten då? :O

Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen. Ha en bra dag.


Peppad

På måndag ska jag ju som sagt låtsas vara sjuk, så jag slipper äta. Men nu är det ju tydligen en röd dag på måndag. Så jag börjar på tisdag istället. Men det betyder inte att jag ska äta på måndag. För på måndag så ska jag pch några kompisar ta en lååång cykeltur till ett ställe som tar några timmar att cykla till. Eller iaf två. Så då behöver jag inte äta. Och vi kommer nog hem ganska sent , så då kan jag ju säga att jag åt i mora om dom frågar om jag vill ha middag. Hoppas det funkar. Det måste det göra. Nu ska jag fan gå ner i vikt. Men vi har ingen våg, det suger. Därför väger jag mig så fort jag är hos en kompis som har våg. Fast jag vill ändå ha en egen så man kan väga sig oftare och se om det blivit nåt resultat. 

Nu jävlar alltså..



I sommar är det där mina lår!

Dagens thinspo


fat girl

Nu har jag blivit knallröd i ansiktet från all sol. Måste nog försöka ta en paus därifrån innan jag bränner sönder ansiktet, men det e svårt , älskar solen!
Åt nyss påskmiddag, och jag är mätt nu alltså. Usch, jävla fetto.



Rise and shine

God morgon, gick upp kl 10 idag ungefär. Då drog jag på mig träningskläderna och sprang på löpbandet. Sprang inte så jättelänge, men det är bättre än ingenting iallafall. Efter det gjorde jag massor med situps. Nu har jag precis duschat och ska snart cykla till en kompis. Det är ganska långt och många uppförsbackar så det blir bra med lite motion.

Det är ju påskafton idag också. Igår sa min farmor att hon har ett påskägg som väntar på mig, och nyss såg jag att det låg ett till påskägg här hemma. Ska försöka spola ner det mesta godiset i toaletten när ingen ser. Godis ska inte påverka mig. 

Nu ska jag göra mig klar , GLAD PÅSK alla :)
Mary





" You must begin to think of yourself as becoming the person you want to be." -David Viscott

Nu ska jag gå och sova. Och inte vakna upp igen. Om jag får bestämma. Fan vad jag hatar det här. Jag hatar mitt liv. Jag tänker inte ens. Idag kommer jag inte ens ihåg vad jag har ätit, så mycket har jag fått i mig idag alltså. Jag är ett äckel, ett jävla ÄCKEL är vad jag är. Jag kommer aldrig att hitta någon heller. Ingen kommer nånsin vilja ha mig om jag ser ut såhär. Vad ska jag göra med mitt liv egentligen? Det finns ingen vilja till någonting när det ända man gör är att gå runt och hatar sig själv hela tiden. Önskar att jag blev född till en annan person. En smal och fin person. Önskar att jag var det, vacker. Vacker vill jag vara. Inget mer.



.


Solbränd

Hejsvejs. Igår var det en väldigt rolig kväll med världens underbaraste vän. Glad att jag har dig. Först så gick vi på marknaden lite, sen gick vi hem till henne. Vi cyklade till stan igen då vi skulle träffa två killar som ville nånting. Men det blev inte så ändå. För att göra en lång historia kort. Kom hem vid 1 ungefär.

Idag så åkte vi iväg och åka lite skidor. Eller, vi åkte ingenting haha. Vi låg mest på en klippa och solade. Fasen vad skönt det var och fasen vad ja älskar solen och att våren är påväg! Är lite solbränd i ansiktet nu men det är bara bra, imorrn är det nog brunt ist. 

Åt nyss middag. Oxfilé med potatisgratäng och beasås + sallad. Inte så gott. Längtar tills på måndag då jag ska sluta äta. Hoppas det går lika bra som förra gången. Det måste det göra!! Är så pepp!



Dagens thinspo


Nyvaken(!)

Var så himla trött igår när jag kom hem så jag la bara upp dagens thinspo sen gick jag och la mig..

Ska iväg och åka skidor, sista gången för den här säsongen. Dom kommer och hämtar mig när som hellst och jag vaknade nyss. SOM VANLIGT har jag bråttom och får stressa arslet av mig! Men då bränner man fler kalorier va? När man stressar alltså?  Jaja, tänkte bara säga god morgon iaf, så.. god morgon!

Dagens thinspo


God morgon!

Idag är en ny dag. Nya tag. Ska försöka att itne äta någon lunch idag. Hoppas den är äcklig så man har en bra anledning. Efter skolan är det marknad sen ska jag hem till en kompis. Så jag kommer inte kunna blogga förrän ikväll. Kanske sent vi får se. Efter marknaden ska vi iallafall gå hem till henne och det är ganska långt så det är ju bra. 
Idag är det sista dagen sen är det påsklov! Fy fan vad skönt det ska bli alltså.  Jag tror att jag ska göra som jag gjorde förut. Lotsas vara sjuk, då har jag ingen aptit. Så då är det myyycket lättare att slippa undan maten. Sist jag gjorde det så åt drack jag bara en "varma koppen" på 3 dagar. Det va helt underbart skönt att få gå runt och känns hur magen kurrade och hur kroppen led när den inte fick någon mat. Älskar när man känner hur magen drar ihop sig av hunger! Jo, jag ska lotsas vara sjuk. Börjar på måndag och fortsätter så länge som det går. Nu jävlar. 3 dagar klarade jag sist, nu ska det bli mer. 

Nu ska jag börja göra mig klar, hörs ikväll , ha en bra dag =)
Mary



Eat with your eyes, not your mouth

Nu ska jag gå och lägga mig efter en sugig dag. Fick idag också reda på att en nära vän till mig har mist sin mamma. Jävla cancer. Fucking jävla cancer. Jag hatar dig. Du är som en person som sveper sig in i andra människors kroppar utan någon anledning. Fan ta dig. 

Sitter nu på stolen och kollar ner på min feta mage med alla möjliga valkar och fettveck. Hatar mitt liv. Vad har jag gjort? Vad straffas jag för egentligen? Jag vill ju bara bli smal. Det är ju det ända jag vill. Det är väl inte för mycket begärt eller? :( Snälla gör mig bara smal så skulle allt bli bra.

God natt säger ja nu. Imorrn vill jag vakna upp och ha en vacker spegelbild framför mig, ja det vill jag. God natt.



Hate this

I don't care if it hurts,
I want to have control.
I want a perfect body,
I want a perfect soul.
I want you to notice,
when I'm not around.
You're so fucking special,
I wish I was special.
But I'm a creep, I'm a weirdo.
What the hell am I doing here?.
I don't belong here
I don't care if it hurts,
I want to have control.
I want a perfect body,
I want a perfect soul.
I want you to notice,
when I'm not around.
You're so fucking special,
I wish I was special.
But I'm a creep, I'm a weirdo.
What the hell am I doing here?.
I don't belong here


Fuck allt

Åt nyss pizza. Magen står ut värre än nånsin. Fyfan vad fet jag är. fet fet fet fet fet jävla FETTTO JAG ÄR :'(

Dagens thinspo


YOUR PAST DOES NOT EQUAL, NOR DOES IT DICTATE, YOUR FUTURE.

Kom precis hem från skolan, vi slutar tidigt på onsdagar,jätte skönt. Så nu sitter jag i köket med datorn och myser med min katt. Har tagit på mig shorts och linne , tänkte sätta mig och läsa i solen lite men nej då försvinner den. Får hoppas att den vill kika fram igen. 
Fick reda på idag att jag kom in på den linje som jag vill gå till hösten. Fast det var ju bara preliminärt men jag blev ändå fett glad! Fick också reda på poängen jag fick sen jag var på intagningsprov där. 40 av 40! Så jävla glad! :D Längtar till gymnasiet nu. Måste bara bli smal tills dess. Vill små mycket smalare lår alltså, och plattare mage och smalare armar. Och så vill jag att nyckelbenen och höftbenen ska synas mer(mycket mer). Men då måste jag sluta äta så mycket. Nu är knäckebrödet slut hemma, det är bra för då kan jag inte äta av det. Och jag ska inte be nån köpa hem det heller. Nej nu är det helst bara ett mål om dagen som gäller. Fast det kommer antagligen bli två. Men nu ska jag verkligen försöka att slippa undan skolmaten. Så jävla svårt kan det ju inte vara. Det är bara att låtsas att man blivit mer kräsen när det gäller mat , och om det verkligen kriser så kan man ju ta sallad. 
Måste fan bli smal till sommaren , jag kommer aldrig kunna bada med min kompisar annars. Och inte ligga och sola på stranden heller för den delen. Och när höstterminen börjar måste jag också vara smal. Alla där är fina. Smala och fina. Och jag vill vara en av dom. + att jag måste bli vacker för den där killen som jag snackade om förut, vet ni.

Kul att det började regna nudå, blir inget solande alltså. buhuu.. Ska träna och plugga istället. Vilket ska jag börja med? Plugga tror jag så jag har det gjort. Ska plugga svenska.. Prepositioner, adverb, konjuktioner, räkneord, subjuktioner, interjektioner, pronomen.. gud vad lockande det låter..




Kenza Zouiten

Måste bara få säga det. Kenza är så fin! Hon är så perfekt. Har alltid tyckt det. Skulle döda för att få se ut som henne. Jag älskar hennes aniskte, mage och framförallt benen! ÅH så snygg hon är alltså!






Så.jävla.vacker.!!

Dagens värsta

Shit! Ni vill inte veta vad som hände nyss. Eller det hände ju aldrig men fy fan alltså. Min låtsas pappa skulle installera photoshop på min nya dator. Jag visste att han skulle göra det men inte just NU. Han kom bara in och sa att han skulle fixa det nu för han hade inte tid sen. Jag hade ju tänkt radera all webbhistorik och allt först. + att jag precis hade sparat massa nya thinspo bilder, +(!!!) att jag hade ANTECKNINGAR uppe på datorn som det stod massor med typ pro ana tips på. Och jag fick lov att flytta mig från datorn direkt för att han hade bråttom. Alltså, jag kan inte beskriva det, jag stog bakom honom med panik inom mig hela tiden! Jag menar, TÄNK om han hade märkt nåt! Vad fan hade jag gjort då?! Då hade hela min familj övervakat mig dygnet runt och tvingat mig äta 967893 portioner varje middag eller nåt. Men då var det en jävla tur att han gick iväg och hämtade en grej, för då skyndade jag mig, fort som FAN, att ta bort bilderna och stänga ner anteckningarna. Hann ju dock inte radera historiken, så lite(läs: mycket) panik fanns fortfarande. Men det dämpades lite iaf. 
Shit alltså, det var fan dagens värsta..



Dagens thinspo


Every accomplishment starts with the decision to try.

Har haft en bra dag faktiskt. Fast det var väldigt dålig snö i backarna så vi satt mest och solade hehe. Skönt att snön börjar smälta bort ändå. Det jag åt idag var en och en halv fralla med gurka på, en korv och så saft. Brukar aldirg dricka saft varför drack jag det för?!?! Får se om det blir någon middag sen. Helst inte om jag får bestämma.

När jag kom hem hoppade jag i träningskläderna direkt och började springa på löpbandet. Svetten rann och jag var tomatröd i fejan efteråt haha. Känns skönt. Sedan tog jag en lååååång härlig dusch.
Nu är det plugg som gäller. Har snart svenska prov, det är ett assvårt kapitel så det är bäst jag får lite eld i baken nu.

xoxo från mig, the fat one




Skidor

Ligger i sängen nu och degar. Ska snart börja göra mig klar inför lite skidor. Tur att man har täckbyxor och ganska pösiga kläder på sig när man åker. Men synd att det verkar bli så tråkigt väder idag. Får hoppas på att molnen spricker upp och solen kommer fram lite.
Har inte så mycket mer att säga faktiskt. Roligt va? hehe. Vi hörs.


Spytips

Ligger i sängen nu och ska snart sova. Vi är lediga från skolan imorgon(eller, vi har 'hemstudiedag' då man ska plugga hemma) men jag ska ändå upp rätt tidigt , jag och min kusin ska åka skidor. Älskar att vara med henne. Hon är nog den som får mig må bäst. Man kan aldrig ha tråkigt med henne lixom. Så det ska bli väldigt kul.

Nu till det som egentligen är anledningen till vrf jag skriver ett inlägg nu. Jo, jag undrar om någon har något/några bra tips på hur man spyr lättast? Har hört att man ska dricka mycket vatten , även att man kan dricka saltvatten. Jag ska testa det , men har ni några bra tips också? Jag har aldrig spytt med flit , känner mig så dålig , klarar inte ens det lixom? Har dock försökt ett antal gånger med det går ju fan inte. 

Men som sagt, om ni har något bra tips på hur man spyr fort och lätt så skulle jag bli jätteglad(!) om ni kunde dela med er av det :)

Natti natti.


Ja, tack.

Dagens thinspo


Ny dator!

Nu har jag skaffat mig en ny dator. Den är så härlig! Fast är inte riktigt van vid tangentbordet än så jag kanske skriver lite mysko ibland haha. Trodde inte att jag skulle få hem en dator IDAG, tänkte bara åka in och kolla lixom, men nu sitter jag här, med ny dator. Är jätte nöjd.

Åt nyss middag och nu känner jag hur ångestattacken börjar närma sig. Detta är så jävla drygt. Tänk om jag bara kunde säga till min familj helt naturligt att "Jag har bestämmt mig för att sluta äta ett tag så jag blir smal, så ni behöver inte laga middag till mig längre" och dom svarade helt lugnt "okej visst!" Hur underbart skulle inte det vara? Eller att dom typ åkte på semester ett tag, en vecka eller två. Då kunde man ju fasta den tiden. För några kilo borde man ju går ner om man knappt äter något på en vecka? Det vore underbart ju..

Ska fortsätta pillra lite med nya burken nu, slänger upp dagens thinspo snart. Ha det!
(Blir ingen bild till detta inlägg eftersom alla ligger på usb minnet)

VÅR

Kom hem från skolan för en kvart sen typ, har varit en helt okej dag. Åt lunch, stekt ris + sallad. Efter skolan följde jag med en kompis till en affär sen gick jag hem. Shit vilket underbart väder det är ute! Kunde ha blåst liiite mindre bara. Nu sitter jag och väntar på skjuts sen ska jag åka in till stan och kolla på en ny dator :D yeey. När jag kommer hem ska jag träna lite tror jag. Till middag blir det omelett + sallad. Jag vet, man kan tro att jag äter det varje dag men jag är inne i en omelett period just nu hehe. Usch , äckligt, inne i en period då man äter mat. 

Btw så hade vi sånt där "möte" idag inför avslutningsmiddagen. Gissa hur mycket pengar vi kommer lägga på mat? 31 000. 31 000 kr!! på MAT!!?? Det är iofs för 125 stycken men ändå det känns helt sjukt att man kan lägga något så värdefullt som pengar på mat!

Nu ska jag och min bästa vän(gitarren) umgås lite, hörs sen!


Ska beställa klänning

Sitter och lyssnar på coconut tree och kollar på klänningar på nelly.com. Det är ju avslutningsmiddag för niorna några dagar innan skolavslutningen. Ska åka dit med några kompisar i en smarrig bil, sen blir det tre-rätters-middag och dans. Och så brukar ju lärarna hitta på nåt skoj också. Åh det ska bli så skönt att gå ut nian. Och slippa våran fruktansvärt tråkiga skola och alla dryga småttingar som börjat där(är inte sån som klankar ner på folk för att dom är mindre men 7orna på våran skola är verkligen grymt omogna och töntiga). Kommer ju såklart sakna många andra och klassen såklart. Men det ska ändå bli riktigt skönt att sluta. Sedan är det 3 nya år som gäller på gymnasiet. Då ska jag bli en ny person.

Dessa klänningar har jag som favoriter just nu, ska kolla lite mer imorrn åså. 
Dom är inte så speciella, men om man har något snyggt till så kan det bli ännu snyggare. Fast dom är fina som dom är också tycker jag. Jag gillar den lite enkla stilen också jag. Men jag måste se till att få smalare ben , eftersom klänningarna är ganska korta.
Vilken var finast? Kan inte bestämma mig! :)



Dagens thinspo


Discipline is remembering what you want.

Idag har jag ätit en macka med keso , och en omelett. Och ingen träning. Seriöst jag känner mig så jävla dålig när jag inte tränar. Imorrn är det måndag, och då börjar jag om. Sista veckan innan påsklovet då. Så himla skönt!! Och på påsklovet ska jag fan gå ner i vikt. Träna varje dag & ljuga om att jag ätit borta. Sommaren närmar sig ju..




mrs Portman

Nu ska jag lägga in lite nya låtar på mobilen och sen ska jag gå och sussa till musiken. Vad vore livet utan musik egentligen? Ingenting!

Slänger upp några bilder på Natalie Portman






Kan vara en av dom VACKRASTE kvinnorna!
God natt på er ♥

:(

Btw, vägde mig igår. Vi har ingen våg hemma så jag brukar väga mig om jag ser att nån kompis har en våg. Och det hade hon jag var hos igår.
Sist jag vägde mig så visade vågen *5.00 kg. Igår visade den *4,9 kg. 1 hg?! 1 fucking hg?! Blev så jävla besviken. Mary, du måste kämpa ännu hårdare.

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.

Har fixat till designen lite nu. Den blev inte så bra haha men det får duga ett tag tills jag fiat nåt bättre. Jag suger verkligen på desgin. Kan inte göra sånt. Sitter bara och skriver in lite koder och sånt i stilmallen typ hehe.

Igår följde jag med en kompis hem efter skolan och var där hela kvällen. Vi tog det lugnt bara. Vi bakade kladdkaka. Så då åt jag ju det såklart. På kvällen kollade vi på "Mean girls 2". Den sög! 1an är så mkt bättre!
Fick skjuts hem på hennes moppe runt 11 och när jag kom hem tog jag en macka..?

Vaknade halv ett idag och sen dess har jag bara ätit känns det som. Fy fan.. Tvekar på om jag ens ska skriva allt som jag ätit men okej.. billys pannkaka med choklad, hårt bröd med keso och örtsalt, skaldjursoppa, två till hårdbrödmackor med keso, ben & jerry(nästan hela burken), en bakelse, en till hårdbrödmacka med keso.
Asså FAN! Blir äcklad när jag ser allt jag skrivit. Och nu sitter jag här , det känns som om magen har svällt upp och hänger över mina jeans. Och inte har jag tränat nåt på flera dagar heller. Alltså jag har ju typ lagt av det med? Varför? När jag inte tränar regelbundet så kan det gå hur länge som helst innan jag tränar igen. Jag är fan dum i huvudet. Hata hata hata hata hata hata hata






Dagens thinspo


Nu funkar bloggen igen!

Yes! bloggen funkar! Det borde ha varit något med designen. För när jag skulle kopiera designen till den nya bloggen så blev det samma problem igen, så då tog jag bort designen och då funkade det igen. Asbra! Så nu ska jag fixa nåt nytt. Skriver lejter!



Ska skaffa ny blogg

hejhej, kommer skaffa ny blogg snart, kan inte kolla på bloggen själv och det är lite jobbigt haha :P Länkar när jag skaffat ny :)

Dagens thinspo


Ett sista försök

Börjar bli lite orolig nu efter som att bloggen fortfarande inte funkar. Är det bara för mig det är så?! Tänkte att det skulle funka i dag men nej nej.. Om det är samma sak i morgon så gör jag en ny ..

"Du kommer att frestas av mat många gånger, och du kommer bli tvungen att välja mellan att njuta i 20 minuter av de kalorier du får i dig, eller att hata dig själv under de 2-3 kommande dagarna och inse din brist på viljestyrka"

Jag känner mig fortfarande grymt tjock efter semlan jag åt igår.



VARFÖR FUNKAR INTE BLOGGEN?!?!??!?!?!

AAHHH JAG FÅR PANIK!

Dagens thinspo


Lite nytt

oj, NU är jag hemma. Eller , jag har duschat åså men ändå. Blev borta länge. Det gick ganska bra förutom att jag gick och kände mig ful som fan. Fick med mig hem lite grejer, bl.a. lite smink och smycken, ett par jeans och lite mer smått. Träffade inte så många som jag kände på stan, så det var bra. Men snart så kommer jag gå runt på stan och stolt visa upp min kropp.
Åt ingen lunch i skolan , men min kompis ville äta på stan och jag sa först att jag inte var hungrig men då sa hon typ "vadåra? du åt ju inte i skolan heller..?" så jag åt ändå. En taco tallrik blev det.. Och när jag kom hem så stod det semlor på bordet som familjen skulle sitta och äta tsm. Gissa om jag känner mig tjock.

På tal om något helt annat, jag kan inte gå in på blogg!! När jag ska skriva in marysdiary.blogg.se så står det "

Den här webbsidan är inte tillgänglig, Webbsidan på http://marysdiary.blogg.se/ kan ligga nere för tillfället eller kan ha flyttats permanent till en ny webbadress"




God morgon :)

Blev precis färdigfixad inför dagen. Först blir det skola, har nationella prov i engelska, del2, nu på morgonen. Hoppas det går bättre än förra då. Sen efter det är det lunch, vilket jag ska försöka att inte äta.Och sist är det idrott, hoppas det blir mycket styrka. Vill få fastare mage och lår! 
Sedan slutar vi och då ska jag ta bussen in till stan med en kompis som sagt. Kommer gå runt och dra ner tröjan hela tiden så folk inte ser mina tjocka lår. Ska nog träna lite när jag kommer hem också.

Jag är hungrig och magen kurrar.. Och jag älskar det!



Dagens thinspo

Magen ♥ Midjan

Att vara med någon som är smalare

Idag frågade en kompis mig om jag ville hänga med på stan efter skolan imorrn. Hon har frågat det många gånger förut men jag har alltid haft massa bortförklaringar. Det är inte för att jag inte gillar henne.. Visst, hon är opålitlig åså men vi har kännt varandra i 5 år så vi är ändå väldigt bra kompisar. Så vet ni vad den riktiga anledningen är då? Jo, hon är smalare än mig. På stan är det alltid massor med folk som man träffar och som ser en. Då är det så frukantsvärt att gå bredvid henne , som är smalare än mig. Känner mig så jävla fet då. Det är hemskt. Många tycker att hon är snygg åså, så allas blickar kommer ju dras till henne. Om jag hade varit snyggare så hade blickarna dragits till mig. Men nu är det inte så. För jag är för tjock.
Tyvärr måste jag nog ändå tvinga mig till att gå på stan med henne imorrn annars kommer våran vänskap snart att spricka eftersom jag alltid säger nej eller "inte kan". Vill inte att hon ska känna sig som reserv. Fast ändå, hon är väl kanske inte den bästa kompisen som finns men jag känner mig rätt taskig faktiskt. Men shit vilken helvete det kommer bli säger jag bara :( Jag kommer inte kunna prova kläder , då ser hon min storlek som är mycket större än hennes. Inget klädprovande bli det iallafall.



Fridge pickers wear big knickers.

Nyss hemkommen efter en trevlig dag. Även fast jag inte är ett dugg intresserad av fotboll så var det faktiskt ganska kul. Dels för att det var så mycket söta killar haha. Killen som jag pratade om förut var där också. Han är sååå söt! Måste bli smalare så han tycker jag är fin.
Jag åt ingen lunch idag. Dom andra åt men jag hoppade över. Jag sa att jag inte hade någon aptit. Det var ändå äcklig soppa med överkokta makaroner och pizza-skinka. Jag och en kompis gick till ICA maxi efter lunchen och då köpte jag ett tuggummi paket och en loka. Så det är vad jag har ätit idag. 4  V6 tuggummin och en flaska loka. Och nu måste jag snart äta omelett men sen får det vara nog med mat idag. Kommer inte hinna träna nåt idag heller eftersom att jag har så mycket att plugga :( Får ta igen det imorrn..

Nu måste jag gå och kissa!! Hejs!



Fix fix

Inatt drömde jag att min pappa skulle hjälpa mig med datorn, och så hittade han alla min thinspo bilder och blev helt förskräckt. Och jag blev livrädd och försökte bortförklara mig så min familj inte skulle fatta. 
Om nån skulle komma på att mina bilder vet jag inte vad jag hade gjort alltså haha. Jag kanske borde gömma dom på ett bättre sätt? När jag är borta en längre tid eller när jag har någon kompis hos min så brukar jag lägga in mappen med thinspo bilder i mobilen, sen raderar jag om från datorn. Så lägger jag in dom igen när jag kan. Det brukar funka.

Nu sitter jag här och musikar och gör mig iordning för dagen. Idag ska jag till en annan skola för det är "skol-fotboll". Jag ska inte spela, ska bara kolla på. Tror inte man får det egentligen men jag missar bara engelskan, dom andra lektionerna är typ intsällda av någon anledning. Så jag missar inte så mycket iallafall. 
Det blir nog lätt för mig att inte äta lunch idag eftersom vi kommer vara på en annan skola. Dom som ska dit får ta med sig egen mat, men det gör jag såklart inte jag dåra hehe.
Btw det går många söta killar på den skolan (a)
Nu måste jag skynda mig, har bråttom som vanligt. Att jag aldrig kan gå upp i tid..

Ha det bäst!



Dagens thinspo

Sånna snygga lår skulle inte sitta helt fel..


One moment of gratification is not worth a lifetime of being overweight

Det första jag tänker på när jag vaknar på morgonen är "Hur ska jag göra för att inte äta skollunchen idag?". Så går jag och tänker på det och gruvar mig mer och mer ju närmare vi kommer till lunchen. Jag vill verkligen inte äta. Men så när jag kommer in i matsalen och ser hur alla sitter och äter sin mat med ett léende på läpparna, så dras mina händer automatiskt till tallrikarna och så står jag där och öser på fettomat som jag sedan äter upp. Och så resten av dagen får jag gå runt och ångra att jag åt. Jag är så jävla värdelös! Jag vet vad ni tänker nu.. typ "Det är väl bara att skita i att gå till matsalen och strunta äta?" och ja, det är sant. Fattar inte varför jag inte gör det. Eller jo det gör jag ju egentligen. Jag har sagt det förut. Jag har alltid ätit skolmaten och jag brukar inte klaga heller. Och mina vänner som jag har i skolan är jag med ganska mycket. Speciellt min en av mina bästa vänner åså. Dom skulle ju misstänka direkt om jag helt plötsligt slutade äta och inte ens gick till matsalen. Jag vet det låter bara som en dum ursäkt men vad fan ska jag göra? Allt suger..
Så som ni kanske fattar så åt jag ju lunchen idag då. Pasta med skinksås. Onyttig skit. Om jag ska klara av mitt "bara-äta-ett-mål-om-dagen" mål så kan jag inte äta i skolan. För jag måste äta när jag kommer hem. Och då blir det två mål?!?!? Ska försöka smita undan middagen ikväll men vet inte riktigt hur. 

Jag vill bli smal nu! Jag vill itne gå runt och känna mig som ett fetto hela dagarna. Jag vill inte känna hur mina lår dallrar så fort jag rör på mig. Jag vill att min höftben ska synas! Och nyckelben! Jag SKA klara detta. Kom igen Mary, be strong.

Nu ska jag springa lite på löpbandet och efter det blir det styrka. bye


Dagens thinspo

Min drömkropp! Höftben, smala lår & nyckelben ♥ Nu syns ju inte nyckelbenen på den här bilden men det e så fint.


Fettveck

Jag hatar att sitta ner och känna hur värsta fettvecket bildas.





UPDATE: Nu såg jag att nya designen funkar, wiho!

Ny design?

Nu är rummet rent! Gjorde rent i mitt egna badrummet också. Gud vad skönt det känns efter att man har städat!
Nu har jag setat vid datorn ett tag. Har blivit medlem på bloglovin' , så nu kan man följa mig där om man känner för det. Skulle vara kul med lite läsare :)
Jag har även setat och kämpat med ny design. Men när jag går in på min blogg så verkar det inte funka. Ååh! Drygt, har setat och kämpat med alla dessa koder i timmar känns det som. Haha :( Hoppas det bara är min dator som inte ser den nya designen men jag tror nog inte att det är så hehe. 

Nu ska jag gå och och duscha. Min favorit hobby haha. Älskar att duscha! 



Brothers

I natt gick jag och la mig halv 4 pga att jag satt och chattade med en kille haha. Jätte söt är han :$ Men då fick jag ju ta konsekvenserna, så jag vaknade halv 1. Det är asskönt att sova så länge tycker jag, + att då har man en anledning till vrf man inte vill äta, men man sover ju bort halva dagen också så det är inte så kul. 
När jag vaknade så gick jag upp och kollade på tv lite. Blev fast framför filmen "brothers", den var riktigt bra men väldigt sorglig. Natalie Portman är med i den. Fasiken vad snygg hon är alltså! Så vacker. 

Nu har jag precis börjat städa mitt rum. Det är inte så mysigt här inne just nu hehe. Ska dammsuga, torka golvet, torka alla hyllor + ränsa lite kläder och andra grejer. Har läst nånstans att man bara använder 20% av alla grejer man har i sitt rum.

Jag hör på övervåningen hur dom börjar laga mat. 'Astrids rislåda' tror jag det blir. Det får bli mitt ända mål idag. Och hur sugen jag än blir på den där jävla messmörsmackan så ska jga fan inte ta den. Den mackan är inte värd mig. Den lurar mig och vill göra mig fet. Allt gott gör en fet. Nu ska jag göra ett ryck och fortsätta med städningen. Häv ö nais däy.




Kolla på henne! Hur snygg är hon inte?




Thinspiration

Gillar den här thinspo videon, alla är så snygga!

Jag åt messmörsmackan

Fan. Jag failade. Jag failade rejält. För jag åt inte bara messmörsmackan, utan även massa vindruvor och en fuckingglass?! När jag stog och bredde mackan så sa en röst inom mig att "Mary varför ska du ta mackan? Du vet att du kommer ångra det, du kommer få ångest efter att du har ätit upp den. Du blir inte smalare av att äta mackanMen ändå så åt jag den jävla mackan och en massa annat skit! Det blir alltid så med mig. Om jag äter en grej så äter jag bara mer. Det blir så mycket lättare om man inte äter något alls. 
Som för några veckor sedan. Det var bara några dagar innan jag skaffade bloggen. Jag sa att jag mådde dåligt, att jag hade extrem huvudvärk, mådde illa, var yr och inte hade någon aptit. Men jag ljög om allt! Sanningen var bara den att jag skulle slippa äta ett tag. Och det ända jag åt på 3 dagar var en kopp 'varma koppen' som innehöll 85 kcal. Fattar ni hur skönt det kändes? Jag gick med tom mage i 3 dagar. Jag älskar att gå med tom mage! Det är så mycket skönare än att känna hur maten ligger och skvälper och sätter sig på kroppen. Jag kände verkligen hur magen drog ihop sig av hunger och ååhh det var underbart. Vill ha den känslan igen. Måste sluta äta så mycket nu. Och hur många gånger har jag sagt det nu?

Såhär vill jag se ut, det är verkligen perfekt. Kolla midjan. Låren. Armarna. Detta är fan mitt mål.



Messmörsmacka



Idag när jag kom hem så sprang jag ett tag på bandet. Blev riktigt svettig , bra. Efter gjorde jag 110 situps och så körde jag 90 grader så benen värkte. Höll på ramla ihop när jag reste mig upp. Bra!
Nu är jag jätte sugen på hårt bröd med messmör på. Åh det är så gott! Ska jag ta? eller inte? Fan nu får jag bestluts ångest.. jfsudhg9e8tu8ewu,0airxwfhgdhe9grjhf hur fan ska jag göra



Bråttom

Okej har lite bråttom så jag får skriva fort, ska med en buss snart. 
Jag ska till en släkting och hälsa på , så det är ganska bra för då kan jag ju säga att jag har ätit där, när jag kommer hem. Perfekt!
Vad händer sen då? Ska nog antingen gå ut och gå en sväng eller så springer jag på löpbandet. Det är skönare att gå ute men det blåser ju så jävligt nu. Fast det är bra att springa på bandet också. Gillar inte att träna när folk ser på så då kanjag ju springa mig svetting där om jag vill det. Svårt val det där haha. 
Städa ska jag göra idag också. Känns som jag bor i en svinstia eller nåt. 

Ja det här var ju ett väldigt roligt och intressant inlägg.. not. Nu måste jag springa till bussen, ha det!



Discipline is remembering what you want.

Bilder som dessa nedan inspirerar mig välidgt mycket. Jag menar, dom gick från att vara överviktig till att bli riktigt snyggt smala. Och om dom klarade det, varför skulle jag då inte gör det?
Jag måste fan klara det. Efter sommaren ska jag vara smal och vacker. Då börjar jag gymnasiet, ny skola och allt. Då kommer 99% av alla tjejer vara smala och jag vill vara en av dom. Jag vill inte vara lagom, jag vill itne ha en helt okej kropp. Nej jag ska vara smal, fin, perfekt kropp och jag ska vara stolt över den. Jag vill att folk ska märka att jag gått ner i vikt. Jag vill att alla ska tycka jag är fin. Det är verkligen det jag vill. Bara det. Och det går fortast genom att inte äta. Men jag älskar ju mat! Måste komma på nåt så maten blir äcklig. Typ hälla i massvis med salt så tungan gör ont när man äter. Seriöst det ska jag fan göra.
Det är inte värt att njuta av maten några minuter för att sedan få ångest och dessutom bli tjockare.

Det är inte det att jag har svårt att få i mig maten. Men jag älskar att gå med tom mage och känna hur den kurrar för då blir jag triggad. Och sen efter att jag har ätit känner jag mig SÅ mycket fetare än vad jag gjorde dom 5 minutrarna innan jag åt. Det känns typ som om varenda liten tugga åker ner genom struppen och bildas till fettklumpar som bara ploppar upp på min kropp och inte vill försvinna. 
Tänk om man bara kunde skrapa bort fettet? Typ som när man rakar benen. Man känner lixom att man börjar få stubb igen, ja då går man bara och rakar av det. Tänk vad enkelt livet hade varit om det vore detsamma med fett. Varför skulle just jag födas med denna plåga? Varför kan jag bara inte få vara lika smal som alla andra? Som en i min paralell klass tillexempel. Hon är så fin! Sådär fint smal lixom.
Nej nu börjar John Blund smyga sig fram känner jag så med detta inlägget säger jag god natt. God natt!

I am losing you forever

Har ni hört den akustiska versionen av Dead by april's "Losin you"? Den är grym! Orginalet är också väldigt bra även fast jag inte är så intresserad av rock eller vad man ska kalla det xd 


Våfflor

Hade nationella prov i engelska på morgon och det gick inte alls bra. Vanligtvis har jag inte så svårt för engelska, tycker det är ganska kul och då är det roligare att lära sig , så då blir man bra på det, men detta prov var jättesvårt! Provet höll på i ca 3 timmar och efter det så jag var det lunch. och jag åt. En liten portion och tre mackor. Va i helvete?! Ska springa bort det nu. 
Vi slutade runt halv två så då gick jag hem och jävlar vad det blåser ute! Det va inte lätt att gå med en stark motvind hem haha. Men jag överlevde.

Ikväll ska vi äta våfflor. Jag har väl inget val när det gäller att äta eller inte. Så jag får äta och sen inget mer idag. Tänker absolut inte ta sylt och grädde/glass på. Som att köra in en sockerbomb i munnen, typ. Nej nej MAX två våfflor utan något på.

Så vad händer i helgen? Ingen aning för min del. Alla har åkt bort känns det som. Men jag ska nog bara vara hemma och chilla. Shit vad skönt det lät! Vad bra , då var helgens planer spikade hehe. 

Wwoopsi nu ska jag tydligen få skjuts till affären om två minuter hehe får träna när jag kommer hem måste kila hej hej!

Thinspiration

Här kommer lite thinspiration för att peppa mig själv så jag fortsätter som jag gjorde idag. Fast ännu bättre. Åt endast ett mål. Nästa gång ska jag ta mycket mindre portion. Men helst av allt inget alls. Kom igen!




Rubrik?

halloj :) haha tkr det ordet är så fult.. "Halloj!" jaja intresseklubben antecknar antar jag hehe.. 
Denna dag har varit helt okej. Dock ganska tråkig och seeg. Vi slutade halv fyra idag men jag skulle på en grej efter skolan också så jag kom hem för en halv timme sen ungefär. Jag är verkligen sjukt skoltrött nu. Det ska bli så himla skönt med påsklov snart. Och sommarlovet framförallt!

Jag åt lunch i skolan idag. Pyttipanna + sallad. Men det var bara för att jag visste att ingen skulle vara hemma när jag kom hem. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga maten som jag hade sagt att jag skulle äta. Eller, jag spolade ner den i toaletten. Brukar göra det när jag får chansen eftersom dom inte kan märka något då. Men jag är väldigt noga med att skära maten i små bitar så det inte blir stopp i toan. Det var dock VÄLDIGT god mat(thai-mat, älska!!) jag spolade ner men you may have to fight a battle more than once to win it.

Nu ska jag ta en sväng på löpbandet. Hejs!



Btw

Innan jag går till skolan måste jag bara säga att jag failade igår och åt omelett ändå. Satt säkert en halvtimme inne i badrummet och hänge över toaletten men fingrarna i halsen. Men inte fan spydde jag. Precis när jag känner att det är påväg upp så fegar jag ur. Fan alltså, jag måste lära mig det där. Det ska väl itne vara så jävla svårt. Bara jag lär mig spy så blir allt mycket lättare. Det blir mycket lättare att gå ner i vikt då. Man kan äta med familjen och sen går ner och spy utan att dom hör. Då misstänker dom ju inget. Lätt som en plätt. Måste lära mig.

Oj nu var klockan mycket såg jag. Måste kila. Ha det gött! :)


Don't wish for it, work for it

Morgondagens mål: Bara äta en måltid.
Får komma på en ursäkt till att inte äta lunch i skolan. Men det är typ det jobbigaste för folk vet att jag brukar äta lunch. Jaja, vill man vara smal måste man kämpa. Och det ska jag fan göra.

God natt ♥

Perfect

JAG RYSER

Hur gammal kan hon vara? 10? 11?

Äntligen sol ♥

Heisansveisan. Måste börja med att säga shit vad jag älskar detta väder! Så underbart med sol. Jag och en kompis satte oss och solade på en bänk idag efter skolan. Så himla härligt. Min kompis köpte läsk också och jag smakade en klunk. Vi gick hem till mig sen och pluggade, snackade lite goja och lyssnade på musik. När hon gick så satte jag mig i solen lite.
Idag åt jag fisk, potatis och sås + sallad till lunch i skolan. Blev erbjuden mat här hemma nyss också, men jag sa att jag inte är hungrig så jag fixar nåt sen istället. För jag vet att jag är hemma själv efter 6 så då häller jag ut lite mat och ställer disk i diskhon så det ska se ut som jag ätit. Ska träna lite då också. Kondition och styrka. Fast jag brukar inte köra mycket styrka för jag vill inte se ut som en biff xd. Jag brukar göra typ 80 situps så jag ska få en slank mage, och lite rygglyft efter det så jag inte går som en krok hehe. Sen brukar jag köra lite lår också så dom ska bli fastare. Men jag kör typ bara 90 grader där men det känns inte som om det blir nån skillnad. Nån som har något bättre tips? 

Min bästa vän skickade nyss en bild till mig på facebook. Det var från i somras när vi var på ett sommarland. Usch säger jag bara! Min lår vällde ut över stolen och min mage såg ut som en ballong. Att jag ens vågade visa mig sådär i bikini? Till sommaren bli det ändringar på det..

Nu ska jag nog gå och vila lite. Är så himla trött. 
Ha det så bra hej hej



I don't want the world to see me, cause I don't think that they understand

Idag har varit en helt okej dag. Men en fruktansvärd dag om man tänker matmässigt. Det va jättegod mat i skolan(skäms j*vligt över att säga det) och därför tog jag två fucking portioner. Efter skolan så pluggade jag med en kompis och då åt jag två mackor med mjukost och skinka. På kvällen drog vi och kollade på bio, "hur många lingon finns det i världen", och då åt jag.. choklad. Filmen var jätte bra och rolig. Men jag hade nog ändå lite för höga förväntningar på den..
När jag kom hem ville jag bara spy. Spy upp mina inälvor. Menjag vet ju att det tar ca en halvtimme för kroppen att ta åt sig det man ätit så det var nog lite försent.
Men jag måste fan skärpa mig nu. Varje kväll sitter jag med ångesten inom mig och bestämmer mig för att nu jävlar ska jag bli smal och inte äta mycket alls. Men vad händer dagen därpå? Jo, jag äter som en gris. Vad är det som är så svårt? Det är väl bara att strunta i att ta en tallrik och äta? Inget märkvärdigt med det. Nu får det fan vara nog. Jag ska skärpa mig. Och denna gången menar jag det. Jag ska göra er stolta(vet inte vad jag menar med "er", har antagligen inga läsare xd), och jag ska framför allt göra mig själv stolt. 

Det skulle vara jävligt skönt att flytta. Flytta till en annan stad. Typ Uppsala. Jag älskar Uppsala! Jag skulle kunna bli en helt annan person än vad jag är nu. Ingen vet ju att man förändras då. Jag skulle kunna få folk att tro att jag är en sån tjinkig person när det gäller mat och inte tycker om nånting. Jag skulle kunna få folk att tro att träning är mitt största intresse och gymma flera timmar om dagen. Fatta vad bra. Bilden folk har av mig nu är att jag hatar sport, äter det mesta och är lat. Jag vet att folk tycker så för jag har hört många säga det. Allvarligt talat.. Jag vet inte hur många gånger jag har hört folk säga "Fan va lat du är!", "Latmask", "Det finns nåt som kallas röra på sig" osvosv. Och jag skrattar alltid när folk säger det som om jag inte bryr mig. Vad dom inte fattar är att jag tar åt mig. Jag tar åt mig så jävla mycket. Allt dom säger sätter sig i mitt huvud. Jag funderar över det. Kan inte släppa det. Det spelar ingen roll om folk "inte menade nåt illa" eller inte trodde att jag skulle bry mig. Det spelar fan ingen roll! Om folk bara visste hur mycket jag hatar mig själv och min kropp. Ingen har någon aning om det. 
Jag ska förändras nu. Seriöst. Till sommarn ska jag ha snyggaste kroppen på stranden och till hösten när jag börjar gymnasiet så är jag förändrad och en helt annan person. En smal, snygg, självsäker person som är stolt över sig själv och sin kropp.

Imorrn börjar mitt nya liv


Jag vill. Jag kan. Jag ska.

Se bara. Midjan, låren, nyckelbenen. Alla kan bli smala så är det bara. Och jag ska komma dit. Fort som fan. Innan sommarn är här.

Fat fat fat fat fat fat fat

Jag hatar hatar hatar mig själv FUCK asså! Jag är så jävla värdelös. Jag kan(vågar) inte ens spy. Jag kan inte ens stå emot mat,glass,pepparkaka och annat skit. FAN. Vad har jag gjort för att drabbas av detta? Är det Gud som straffar mig? Jag vill ju bara bli smal. Vill bli vacker. Det är det enda jag vill. Är det för mycket begärt? :(













Eminem

Eminem - Spacebound

Eminem är så jävla grym! Jag älskar hans texter alltså. Dom flesta handlar ju om hans liv och det är så starkt och sorgligt. Han är så BRA!

ledig

God morgon
Idag är det måndag igen och det är otroligt fint väder ute!! not..
Vi är lediga idag, men jag ställde klockan på 7:15 för jag tänkte ut och springa. Men det var jag för lat för och somnade om. Så jag vaknade klockan 9 igen och nu ska jag springa på löpbandet. Jag sprang en halvtimme igår och jag svettades. Men idag ska jag kötta rejält! En timme blir det idag. Och ingen mat eftersom att jag är hemma själv. Ska försöka komma på en ursäkt för att inte äta när folket kommer hem, annars får jag göra ett ytterligare försök med att spy upp det. Nångång måste ju vara den första.
Efter att jag tränat så ska jag plugga som fan. Sen ska jag rensa lite kläder och bädda rent i sängen , och städa genom hela mitt rum helt enkelt.

Nej nu ska jag göra ett ryck! Rätt som det är så är dagen slut hehe :-) 
xoxo Mary



grym helg

helluuu I'm back.

Har haft en sån grym helg måste jag säga. I fredags var vi på konsert. Det var så sjukt bra! Jag visste det inte själv utan det var en överasskning. En försenad födelsedags present lixom. Får alltid "upplevelser" i present av min syster. Det är kul tycker jag. Efter konserten så gick vi och köpte lite grönsaker och dip och hyrde en skräckis. Kommer inte ihåg vad den hette men det handlade om en kille som låg instängd i en kista. Den sög faktiskt för hela filmen utspelade sig i kistan så det blev långtråkigt..
På lördagen var det shopping som gällde. Shoppade jätte mycket och är väldigt nöjd. Vissa plagg köpte jag i för små storlekar. Har som mål att komma i dom nu. Om jag inte gör det är jag fan värdelös.

Nu ska jag ta mig en springtur. Efter alla helgens onyttigheter så ska jag fan kötta!!
Blev nyss erbjuden en prinsessbakelse men jag tackade nej.

"Varje gång du säger nej till mat säger du ja till smal"

april april

God morgon!
Idag är det första April. Äntligen! Synd bara att det inte märks.. Vaknar upp och ser en jävla massa snö utanför fönstret.. Men man får ju luras idag iallafall ;)
Idag efter skolan ska jag hoppa på tåget och åka till min syster. Ska bli jätte kul. Ska shoppa massor!
Har inte så mycket mer att säga faktiskt. Kommer inte kunna blogg i helgen alltså.
Jag ska försöka att inte äta nåt på lunchen idag. Men det är ganska svårt att ha bortförklaringar hela tiden eftersom att jag alltid har ätit skolmaten , så nu helt plötsligt slutar jag. Och mina kompisar är väldigt misstänksamma av sig så jag får göra det lite diskret.
Nu måste jag fortsätta sminka mig så jag hinner. Ha en fin helg!
Mary