Vill inte äta

Fan. Jag ångrar allt jag har ätit. Jag vill inte försöka gå ner i vikt på det här sättet ju. Känns som att jag bara går upp mer och mer kilon för varje kalori jag får i mig. ååååååååååååååååååååååååååååååh.
Och imorrn kommer min syster hem och hälsar på också och hon är väldigt hälsosam av sig. Om man inte äter frukost börjar hon tjata om det och tjafsa om ditten och datten. Men jag vill fan inte äta mer. Vill svälta förevigt.



Dagens thinspo



tjockis tjockis tjokcis tkoscjoskoitoskokfoksdioae

Kom hem från skolan och svettades som fan för det var så varmt. Drog på mig bikini och satte mig ute. 5 sekunder sen blev det molnigt. KUL. 
Kan ju säga att jag INTE gillar att äta som jag gör nu. Det känns fan inte bra att komma hem från skolan och stoppa i mig mellis. Efter får jag ångest + att det bara gör mig mer sugen. Men jag vill ge detta ett försök iallafall. Om det inte ger förändring så går jag tillbaka till det gamla och då hårt som fan! Känner mig så jävla tjock så det är inte sant.
Nu ska jag gå och göra situps herå!



Dagens thinspo

Kärlek på Selena Gomez kropp!



jjjjjjjjjjjjjj

Fick sluta tidigare från skolan. Så jag gick hem direkt då. Skööönt! Till lunch var det potatis bullar och blodpudding. EUWH! Men jag tog iaf två potatisbullar, det går att äta iaf, och sallad till det. Är fortfarande hungrig men jag får allt ta och vänta till klockan tre då jag har bestämmt att jag ska ta en frukt! Eller en morot.


Buhu tkr synd om katten, djurvän som man är :(

Sommarjobb

Tänkte hoppa över springturen idag. Vaknade tidigt i morse av att det spöregna. Men sen när larmet gick så hade det slutat så då skuttade jag upp ur sängen och ut och sprang! Drygt men skönt som fan! När jag kom hem igen gjorde jag 150 situps. Ska göra fler när jag kommer hem från skolan.

Till frukost åt jag 2 dl bollnäsfil med äpple i. Det blir typ 220 kcal om jag räknade rätt. Shit vad mycket för bara frukost :s ska äta mindre frukost. Typ bara en frukt eller nåt. Eller en knäckemacka med keso.

Nu på morgonen ska alla nior till tingshuset för att få sommarjobb. I min stad får alla 9 sommarjobb av kommunen. Man tjänar inte så mkt, 3000 :- på två veckor. Eller det är ju inte lite pengar, men om man jämför med jobbet jag hade förra sommaren, då jag tjänade 13 000 :-, då känns det lite. Men är chefen på det jobbet dum i huvet så är det ju så.. Så jävla orättvis :( Så jag får ta jobbet för kommunen. Det är ju bättre än ingenting iallafall.
Nu måste jga fixa mig , är lite sen! 



Dags att sova

Kollade nyss på "into the blue". Jessica Alba säger jag bara. Så snygg!! Och hennes pojkvän (i filmen) ska vi inte heller snacka om. Grrr!

Nu ska jag gå och kissa innan jag spricker! Sen är det läggdags för mig. Imorrn ska jag upp och springa i ottan!
God natt sötnosar!



Äta mer regelbundet?

Jag funderar på att börja äta regelbundet. Alltså inte alls mycket. Men typ en keso macka och ett glas juice till frukost, nån frukt till mellis och sallad till lunch, och lite middag. Bara så jag får i mig något regelbundet och se om det funkar. Som ni märkt har det ju inte alls gått bra att försöka skippa maten helt. Antingen så måste jag äta ibland eller så går jag och små äter. Och ja små ätandet beror ju bara på att jag själv är tjock och inte kan stå emot mat. Men iaf, då när man går och små äter om dagarna bara eller så , då går man ju upp i vikt också när det blir så orgelbundet hela  tiden. Som det är i mitt fall nu då.

Ska göra ett försök iaf. Kommer känna mig fet som fan jag vet. Men jag måste prova olika vägar och se vad somär bäst. Jag ska ju självklart inte äta mycket mat alls när jag väl äter. Men jag vill iaf prova en månad eller så.

Nej men åh. Nu blev jag osäker ändå. Känner mig ju tjock som fan. Och så ska jag börja äta? Jag ska ju bli smal till sommaren. Om jag går upp i vikt av det här så vet jag inte vad jag gör!



Dagens thinspo



Älska Dessies ben!

kroppsbild.wordpress.se

Funderar på att lägga upp en bild på min kropp på kroppsbild. Bara för att se vad folk kommenterar. Men vet inte om jag vågar. Är lite tjinkig när det gäller sånt där. Folk kan ju kopiera bilder åså lixom. 



Guess what..

Jag åt frukost. Hur länge sen var det inte jag åt det då? Konstigt nog har jag ingen ångest alls. Borde ha det. Antingen så kommer den väl sen eller så är det nåt fel haha. Suget efter mat är ju tydligen inte lika starkt när man har ätit frukost så vi får väl se om det stämmer. 

Sitter och spelar gitarr nu, ska snart sätta igång med pluggandet. Fick en hel del gjort igår. Känns så skönt!! Och veckan som kommer är ju kort också, tre dagar bara, sen är det långledigt fram till måndag! FAN va skönt! Kommer inte behöva plugga då heller eftersom allt ska vara inne på onsdag. Åååååhh så nice! Hoppas det blir fint väder då också. Såg på nyheterna att det kunde bli mellan 20-25 grader på tisdag! woho! Idag är jag på gott humör!



Så jävla peppad


Har vi hört den förut? Ja vi har hört den förut

A secret between friends

Sitter och kollar på a secret between friends. Det handlar om två tjejer som har ätstörningar och hjälper varandra till att bli smalare. Älskar att kolla på filmer som handlar om ätstörningar! Blir triggad så nåt sätt.

Det jag har ätit idag är middag. Det var någon gräddig pastagratäng. Tog en liiiiiiten portion. 



God morgon

Vaknade av att en bil brummade som fan utan för huset. Det är cruising ikväll! Det brukar vara kul men får se om jag ska dit eftersom min kompis, som jag skulle gå med, tydligen skulle göra något annat med några andra kompisar nu. Fan vad jag hatar sånt. När man har bestämmt något och man ser fram emot det, sen blir de tinte så pga den andra personen. Speciellt när det är min bästa vän. Hon har inte varit så förut. Nu har hon precis lärt känna en ny kompis som hon alltid är med. Jag vill att det ska vara som förut.

Är hemma själv nu, kanske en timme till. Så jag ska hälla lite fil eller nåt i en skål med lite flingor. Sen skjäljer jag ur det och ställer det i diskhon. Så det ser ut som jag ätit. 

ÅH! Vafan ska jag göra ikväll? Fan vad arg jag blir! Jag ville ju gå på cruisingen! Kanske kan gå med en annan men ibland orkar jag inte med henne bara.



Kan ni så kan jag

Nu har jag setat och kollat på hur många sidor som helst! Kroppsbild.wordpress.se bl.a. Och vafan, HUR många har inte klarat att gå ner i vikt fort? HUR många som helst! VARFÖR skulle då jag inte klara det?! Jag ska fan klara det! Blir så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA trött och besviken på mig själv som ger upp hela tiden.



Varför syns inte mina inlägg???

Många inlägg som jag har skrivit på sistone har inte kommit upp. Så himla drygt. Skrev ett jättelångt för någon dag sen , så publicerades det inte! Inte hamnar det i utkast heller. Funderar på att byta till typ nattstad eller nåt. Har hört att det är bra. Eller blogspot eller bloggplatsen eller jag vet inte det finns ju hur mkt som helst. Nån som har tips ??



Dinner

Hejsvejs, har nyss sprungit ett tag på löpbandet! Grymt tråkigt haha. Mycket skönare att springa ute tycker jag. Efter det gjorde jag situps så magen höll på gå av kändes det som. Bra!

Till lunch blev det lite makaroner och korv + sallad idag. Tog inte så mycket. Nu ska jagsnart äta middag. Tror det blir kött och grönskaer i ugn eller nåt. Men ingen sallad såg jag?! Han vet att jag älskar sallad och alltid vill göra den men ändå så köper han inte! Har hänt flera gånger. Blir så irriterad för såna små saker!

C ya



Pain



Jag försöker ju inte ens längre..


Klar för skolan

Imorse ville jag verkligen inte gå upp ur sängen. Jag ville bara ligga kvar under täcket och aldrig mer visa mig för folk. Helt tom i skallen är jag också. Har ingen lust till nånting, vet inte ens vad jag ska skriva. 
Idag går vi till halv 4! Drygt! Ska försöka hoppa över lunchen. 



Dagens thinspo

SÅ SNYGG!


NO FOOD SO FAR

Gick hem från skolan idag. Inte bra!! Vi skulle ju bara ha idrott men ändå. Jag har börjat gå hem från skolan för mycket nu för att jag inte "orkar" Kan ju inte ge upp nu i slutet vafan. Men jag slapp lunchen iaf.
När jag kom hem gick jag och la mig, sov i tre timmar! Hoppas jag kan sova ikväll nu då.

Har inte ätit nåt alls idag! Lär väl äta middag sen, det blir fiskpinnar med potatis och spenat sås. Ska försöka skippa potatisen och bara äta fisken och spenaten. Eller nåt.

Nu ska jag gå och.. ja som vanligt.. plugga..



morn morn

God morgon gott folk. Förlåt för att jag inte skrev nåt igår. Hade en asdålig dag matmässigt igår. Jobbade i caféterian i skolan hela dagen , det blev både kladdkaka och allt möjligt :( Usch va äckligt. Därför blev det en extra lång springtur i morse! Skönt som fan var det. Jag vill skaffa mig en stegräknare så jag vet hur många kalorier jag bränner när ja springer ute. På löpbandet ser man ju det men jag vill veta när jag springer ute också.

Idag har vi slöjd , idrott och matte. Slutar fem i ett. Skönt med kort dag. Hoppas att vi ska göra styrka på idrotten!
Ha en bra dag alla!



Dagens thinspo

vacker.

food

Jag åt en knäckemacka med keso och tomat på. Och nu ska jag inte äta nåt mer idag. Då har jag idag alltså ätit en knäcke macka och två morötter till lunch, och så en knäckemacka med keos och tomat till middag. Känns helt okej faktiskt. Om man jämför med alla andra dagar som har gått åt helvete. Men det är inget att deppa för nu! Nu är det nya tag som gäller och jag är jävligt taggad!


En vacker dag ska min kropp också vara sådär snygg i profil!

If you can dream it you can do it

Hejsvejs, har nyss resnat ur massa kläder ur garderoben. Så nu är det snyggt och prydligt där inne. Har sparat ett par shorts som var för små. Så nui har jag ett mål att jag ska komma i dom igen!
I skolan idag på lunchen så tog jag en hårdbrödmacka och två morötter. Bättre än att äta maten men jag skulle ha hoppat över mackan också! Hoppas att jag får göra egen mat ikväll. Då blir det någon sallad eller en knäckemacka med keso.

Nu ska jag gå och göra situps sedan plugga!



Trött som ett as

Shit vad trött jag är! Har nyss duschat och nu sitter jag här och ska sminka mig. Springturen gick bra men det har gått bättre. Gjorde 112 situps efter och 90 grader så benen gick av. Ska göra mer styrka efter skolan. 



Dagens thinspo



Och med detta inlägg säger jag godnatt. Ska upp kl 5 och springa imorgon! Vet att jag kommer vara död då jag inte kommer få så mycket sömn. Brukar lägga mig mycket tidigare men är inte så trött nu.

God natt!

Utdrag från dagböcker

Hittade några gamla dagböcker. Eller gamla och gamla.. Den äldsta är från 2009. Har massa andra från tidigare år men jag vet inte riktigt vart dom är.
Älskar att läsa gamla dagböcker. Tänkte bjuda på några utdrag.

Dagbok 1. 17/5 2009 (Gick i 7an då)
"Jag måste ta tag i det här nu! Jag måste! Jag hatar mig själv, jag hatar min kropp! Sommaren är snart här. Jag älskar sommaren. Har alltid gjort det. men hur ska jag nu kunna visa mig i bikini på dagarna? På stranden, alla mina kompisar ser mig. ALLA ser mig. Jag måste bli smal!!! Fan, jag hatar det här! Tänk om jag bara vore smal som alla andra?! Då hade jag sluppit all denna ångest! Jag vill fettsuga mig! Men jag vill itne vara äckligt benigt smal. Jag vill bara ha en fin och smal kropp.."

Dagbok 2. 25/9 2010 (Precis börjat 9an)
"Alla killar blir oftast kär i smala tjejer för att dom tycker det är snyggt. Modellerna på tv och i tidningar är smala. För att tittarna tycker det är snyggt. Om det skulle vara en tjock/mullig tjej som hade plagget på sig i en gina tricot reklam så skulle inte lika många köpa det. Dom lockas inte då. Eftersom att det ser snyggare ut på den smala tjejen.
Jag brukar försöka tänka: varför nojar jag över min vikt? Folk har större problem.
Då bestämmer jag mig för att sluta. Men sen är jag tillbaka nästa dag igen."

Dagbok 3. 19/2 2011 (I vintras)
"Idag precis innan jag skulle till stan, sa A att hon tror att jag försöker äta mindre och midre medvetet. Efter det startades värsta diskussionen och jag försökte övertyga henne om att hon hade fel. Jag tror jag lyckades. Lite iallafall.. Jag sa att hon inte har några bevis så hon kan inte anklaga mig för det. Grejen är ju det att hon har jobbat med anorektiska människor så hon misstänker minsta lilla. Iaf så började vi bråka lite, och jag sprang ner på mitt rum och försökte kämpa mot tårarna. Om hon hade märkt att jag grät så visste hon ju att jag tog åt mig...
FAN va drygt detta är! Kan dom inte bara låta mig få sluta äta en månad så är jag nöjd sen och det får bli som vanligt? FAN!!!"



Imorgon börjar mitt nya liv

Från och med i morgon ska jag vara så mkt hårdare mot mig själv. Vet att det kommer bli jobbigt men nu får det fan räcka. Om jag verkligen vill det här så får jag kämpa lite också! Jag ska göra minst 100 situps om dagen och fler styrke övningar. Ska även springa på löpbandet eller ute om jag hinner. Och jag ska försöka att skippa skollunchen så ofta som det går. Och när jag väl äter så ska jag nästan bara ta sallad. När jag kommer hem så ska jag ju såklart försöka smita undan maten, men om det krisar så får jag lov att äta lite. 
Nu ska jag fan klara det här. Inte ge upp efter en eller två dagar! Jag måste klara det! Måste måste måste!! Jag ska chokera alla. Alla ska se att jag klarar det. Jag kan bli smal. Jag också.



Kom igen Mary, visa vad du går för nu!
Så jävla peppad på att bli smal nu!

Does someone hear my cry? I'm dying for new life

Gick upp ungefär kl 11. Kollade lite på tv sen åkte jag in till stan en snabbis. Vet inte vrf riktigt bara åkte dit. 
Idag har jag ätit en macka med keso och tomat på. Sen bli det middag ikväll. Ska försöka att inte äta mycket. Jag är verkligen ett matvrak. Jag älskar mat! Och det gör att jag äcklas av mig själv. 

Föressten, tänkte svara på en kommentar jag fick:



Hej och tack så mycket! Det gör mig glad :) 
Och jag har faktiskt funderat på att lägga ut en kroppsbild på mig själv. Så jag kan se för och efter bilder liksom. Men jag måste nog fundera lite till tror jag hehe. Är så orolig över vad folk ska tycka och tänka. Men jag är ju ändå anonym så det skulle ju inte spela någon roll. Men det kan ju också vara bra för då blir jag ju kanske mer peppad själv. Vi får se! Kram :)



Dagens thinspo


Domedagen

Ska inte jorden gå under idag btw? Om 36 minuter. Haha. Kul att man får dö fet.



It's a beautiful day

God morgon! Är hemma själv tills typ två eller tre. Fast jag vaknade nyss typ så det blir inte så länge ändå hehe. 
Ska försöka att inte äta någonting idag, förutom middagen då. Vet inte riktigt vad middagen kommer bestå av men det lär väl kött och nåt mer, som det alltid blir på helger xd.
Ligger i sängen just nu och är verkligen sjukt sugen på att gå upp och ta en bulle som jag bakade igår. Tänk vad gott. En varm bulle , doppad i mjölk.. Men nej, eat with your eyes , not with your mouth!



DET HÄR SKA BLI EN BRA DAG!

Get it right

What can you do, when your good isn't good enough? When all that you touch tumbles down.
'Cause my best intentions keep making a mess of things. I just want to fix it somehow. 
But how many times will it take? How many times will it take for me? To get it right.



White chicks

Förlåt för dålig uppdatering. Blir bara mindre pepp på att blogga när allt går så dåligt. Har verkligen inte haft någon som helst kontroll över maten idag. Jag har bara frossat i mig allt möjligt känns det som. Och fet som man är så ställer man sig och bakar kanelbullar också. Alltså jag kan inte beskriva hur mycket jag har fått i mig idag. Bara ätit och ätit och ätit och ätit..

Ska snart lägga mig och kolla på en av mina favoritfilmer, White chicks. Måste få skratta lite.



One day I will be beautiful


FAAAAAAAAAAAAAANNNN!!!!!!!!!!!


JÄVLA TJOCKIS! FICK EN GLASS NÄR ALLA KOM HEM OCH DEN ÅT JAG. JAG PROPPADE I MIG 340 FUCKING KALORIER! SEN ÅT JAG SÅKLART MER EFTER DET MACKA MED MAKRILL OCH KESO, CHIPS OCH TRE DEGISTIVEKEX :):):) JÄVLA FETTOO FYFAN JAG SKULLE JU KLARA MÅNGA DAGAR!!!

Du är så jävla dålig Mary, så jävla dålig..

:'(

Don't want to eat

Jag tror att jag blir hemma från skolan imorgon också. Hade tänkt gå men jag skiter nog i det. Vill inte äta imorgon heller. Nu har jag klarat mig utan mat i 2 dagar, då vill jag inte sabba den tredje. Vet ju att jag iofs måste äta middag imorgon kväll men då kan jag ju lika gärna skippa lunchen. + att vi har nästan bara onödiga lektioner imorgon så då kan jag lika gärna plugga hemma.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta nåt eller inte. Ska jag ta varma koppen? Te? Kesomacka? Eller inget? haha beslutsångest..



Slut i kroppen

Kroppen blir verkligen helt utmattad när man inte äter. Känns som jag ska svimma varje gång jag reser på mig. Men det är det värt för nu ska jag bli smal! Men jag ska dricka mycket vatten åså. Har inte ätit något idag. Ska försöka att inte äta något på hela dagen idag heller , men det kan krisa, eftersom jag inte åt nåt igår heller så det kan bli misstänksamt. Men om det funkar så ska jag inte äta. Annars blir det typ varma koppen eller en knäckemacka med keso eller äggvita på. Vi får se.

Försökte plugga nyss och det gick ju som det gick. Har ingen ork till det riktigt. Så nu sätter jag på en film och myser ner mig i soffan under min favvo filt!



Rise and shine

God morgon! Ställde klockan på 9:40 så jag inte sover bort halva dagen. Måste få lite gjort när det gäller pluggandet. Och om solen håller sig kvar så ska jag lätt sätta mig och steka lite! 
Have a nice day :) xoxo



Dagens thinspo

snygg

Nicole Richie

Har bytt design, men eftersom blogg.se är så segt så ser det bara konstigt ut just nu. Men det borde nog synas snart.

Har inte ätit nånting alls idag. Förutom ett glas med citronvatten som jag drack typ 5 i morse, då jag gick upp och sa att jag var "sjuk". Magen kurrar men ååhhh vad jag älskar det ;D
Imorgon har vi hemstudiedag. Vi får alltså sitta hemma och jobba istället. Dom flesta brukar nog inte göra det då , jag är en av dom. Men imorrn måste jag faktiskt plugga. Orkar inte ha massa i slutet! Det har jag ju nu iofs men jag vill bli av med det.

Funderar på att lägga mig och kolla på film men vet inte vilken. Kanske "himlen är oskyldigt blå"? Den verkar bra.
PUSS



Kissie

Jag gillar inte Kissie som person.. Eller så kan jag ju inte säga iofs för jag känner ju henne inte. Men den personen hon "spelar" i bloggen gillar jag inte så värst mycket faktiskt. Ändå läser jag hennes blogg haha.
Men måste säga att shit vad fort hon har gått ner i vikt! Verkligen! Och ja, jag tycker att hon har snygg kropp nu. Väldigt snygg faktiskt. Fast inte brösten. Dom är lite för stora enligt mig.





Supersize vs superskinny

Kollade nyss på supersize vs superskinny. Där sa dom att småätande oftast beror på tristess och inte hunger. Det kan nog stämma i mitt fall. Måste ha mer saker att göra så jag inte tänker på mat.



Hemma från skolan

Idag är jag hemma från skolan. Jag sa att jag har legat vaken hela natten för jag har haft så ont i magen och mått illa. Men det var inte sant såklart. Vi har ändå bara typ en lektion idag. Och jag vill vara hemma så jag slipper äta. Idag ska jag inte äta nånting alls. Om det verkligen krisar så tar jag en varma koppen. Men bara om det krisar. FÖr det är mycket lättare för mig att itne äta alls om jag itne har ätit något. Haha det där blev invecklat men fattar ni? Asså om jag skulle ta en macka på kvällen t.ex., då skulle jag bara fortsätta äta. Jag vet att om jag äter något så frestar jag bara och vill ha mer, typ..

Tränade lite nyss, inte så  mycket dock. Min kropp vill verkligen inte göra som jag vill idag. Benen var helt slut efter 5 minuter. Och när jag skulle göra situps och sitta i 90 grader så avr det hur drygt som helst. Buhuuuu.

Jaja nu ska jag gå och duscha iallafall. Ha det så bra, det verkar bli en fin dag idag så sitt i solen! :)



Dagens thinspo


mmmm

Denna dag har varit.. helt okej. Skulle kunna vart bättre, men den skulle kunna vara sämre också. Åt lunch i skolan, dock inte mycket. Efter skolan följde jag med en kompis hem. Vi åt två mackor och nån choklad bit. Det fick jag ångest för efter så jag tränade när jag kom hem. Är inte nöjd med träningen däremot. Vet inte varför. Svettades rejält åså men ändå är jag inte nöjd. Efter det var det middag och då blev det pannkakor.
Nu när jagskriver upp allt så känns det som att jag ätit hur mycket som helst. Usch :(

Nu ska jag ta min gitarr och sjunga, älska!


Frukost

Jag åt faktiskt frukost nyss. Ångrar det såklart nu men jag tänkte att det kanske kan hålla sötsugen borta under dagen? Ska prova nu iaf hoppas det funkar..
Ha en bra dag alla :)



Need to throw up

Har varit grymt dålig på att uppdatera idag. Sry.
Dagen började bra matmässigt. Åt knappt nåt i skolan. Sen kom jag hem och åt inget. Men sedan när jag satte mig framför tvn så tog jag rabarber paj?!?! Och alhgrengrens bilar och vette fan allt! Efter det tränade jag.. Jag lyckas aldrig. Jag gör verkligen inte det. Jag är så jävla dålig. Nu ska jag fan lära mig spy. Obehagligt eller inte. Jag ska lära mig. Kan inte fortsätta såhär!

Snälla ge mig tips på hur man lättast spyr, vore guld värt verkligen!



everything sucks

Vill inte. Orkar inte. Kan inte.
But don't give up



Dagens thinspo

Kenza ♥


Sveriges snyggaste tjej

........

Fan va äcklig jag känner mig. När jag satt och kollade på showen så kändes det verkligen som att min mage var stor som jag vet inte vad. Alla stirrade fan. Jävla tjockis! Jag hatar mig själv.



Ryssland

Har pluggat idag, det blev rätt mycket gjort faktiskt. Väldigt skönt. 
Idag har jag ätit två mackor(mjukt bröd) med mjukost på. Och nyss åt jag middag, korv och nån kol röra. Det får vara allt för idag.

Familjen frågade nyss som jag ville hänga med till Ryssland i sommar och kolla på muséer (?:s). Fan va tråkigt! Jag tackade nej såklart. Men tänk, om dom åker bort en vecka typ och jag får bo hemma själv. INGEN MAT! Woho! Hoppas dom åker på den där resan nu bara. Dom får inte ångra sig för nu blev ja glad haha!

Ska iväg på en show snart som min kompis är med i. Det brukar vara asbra faktiskt. Kommer nog hem runt halv elva eller nåt. PUss!



Eric Saade

Skåda! Snyggare får man då leta efter! En vacker dag ska han bli miiiiin man!



Jag är kär!

hata

Helt sjukt vad mycket jag har småätit idag. Usch jag har verkligen gått och plockat i mig mat hela dagen. Jag måste lära mig spy! Varför kan jag inte+???? Måste kunna! Allt borde bli lättare då.
Man kan verkligen inte tro att jag vill gå ner i vikt när jag äter som en gris



Lördag

God morgon. Vaknade ovanligt tidigt idag för att vara helg , ska nog sova lite mer kanske. 
Idag ska jag nog bara chilla tror jag. Har inte lust med nåt annat faktiskt. Möjligtvist lite plugg. Hade tänkt springa ett tag på löpbandet men nu håller det på målas om i badrummet så då kan jag inte duschat efter.. Fan. Får se om jag kan springa ikväll istället, fast färgen lär väl inte ha torkat då heller.
Hare bra



I feel like a fat woman

Hur har dagen varit? Sugig. Sugig som fan! Fick reda på mitt resultat på nationella kemiprovet. Jag var en av dom sämsta i klassen. Säkert bland alla 9or också. Varför går allt bara SKIT?!? Fredag den 13 är det också. Gjorde omprov i fysik också. Hoppas det gick bra annars vet jag inte vad jag gör.

Efter skolan följde jag med och handlade. Köpte två bantnings choklader. Ångrade mig efter men jag tränade bort det direkt när jag kom hem. Shit vad jag svettades! Grymt skönt! Körde massor med situps efter det. 
Men det känns alltid som att jag äter upp hela kylskåpet och all träning är förgäves. Känner mig så äcklig. Tjock. Ful. Stor. I vägen för alla andra.

Nu sitter jag och kollar på talang. Känner en kille som är med där så jag sitter och hoppas på att han ska gå vidare. Tror dock inte det då det är väldigt stor konkurrans. Även fast han är jätte bra!
Ha det göttans!



Dagens thinspo


I will be skinny

NU har jag pluggat färdigt för idag. Vet inte om jag fått in så mycket i huvet men jaja. Så är det alltid med mig. Kan sitta i timmar och plugga men ändå inte få in något i huvet hehe. Somnade efter att jag hade ätit middag också. Åt korv och bacon med nån kolröra. Gott men vafan jfWE9PUNHEWIPURNGEAOIURJGEP jag blir så arg. 
Kul att man fick ig på fysikprovet btw



Vad hände med vädret? Stekhett igår, spöregn idag?

Kom nyss hem från springturen! Var helt knallröd i ansiktet när jag kom hem. SKÖNT! Det började dock spöregna när jag hade kommit halvvägs. Men det var också skönt på något sätt hehe. Duschade nyss och nu sitter jag här och sminkar mig. Lär väl bli en ganska seg dag känner jag. Slutar inte förrän halv 4 och jag har varit vaken sedan kvart i 5. Vill verkligen inte äta i skolan idag heller. Hoppas det är äcklig mat så jag har en anledning. Fast jag kan ju säga att det är äckligt också. Och om jag verkligen måste äta så blir det bara sallad (när jag skriver måste, så menar jag: Om alla börjar fråga varför jag inte äter och bla bla bla, HATAR dessa frågor, blir så nervös när jag ska svara så folk borde ju se att jag ljuger).



Run for it bitch

Funderar på att gå upp imorgon bitti igen och springa. Men isåfall måste jag gå och lägga mig tidigt ikväll för sist kunde jag knappt hålla ögonen öppna under dagen. Så nu ska jag kolla på "halv åtta hos stjärnorna" sen blir det läggdags för min del. God natt på er!



Dagens thinspo

GE  MIG

sommar i mitt hjärta

Fastnade i solen istället. Pluggar sen istället hehehhehe ÄLSKA <3

Ny header

Inget speciellt direkt haha. Tyckte bara att den förra var så tråkig så jag tog en fin bild som jag hade bara. Vill ha en snyggare design men jag vet inte riktigt hur man gör det, så jag bytte för jag hade tröttnat på den förra hehe :)



Nationella

Nationella gick ju.. bra. Eller inte! Det gick asdåligt. Shit vad svårt det var! Ja jag gjorde så gott jag kunde iallfall. Efter provet gick jag och gjorde ett till prov som jag skulle göra om. Det var det där astronomi som jag pluggat på i hundra år känns det som. Det gick ganska bra faktiskt. Bättre än förra gången iallafall.
Sedan var det ju som sagt meningen att jag skulle ha idrott menjag gick hem istället. Och när jag kom hem så sprang jag på löpbandet som vi har hemma. Sedan gjorde jag situps, armhävningar, rygglyft och 90 grader. Har precis duschat nu och sen ska jag plugga. Vill bara bli av med allt nu så det inte blir så mkt i slutet, som det alltid blir.
Har inte ätit något idag heller. Bara tuggat tuggummi.

Nu ska jag plugga lite, puss!



God morgon

Gjorde nyss massa situps. Gjorde ända tills jag fick ont. Det gör jag nästan alltid när jag kör styrka, älskar att få träningvärk efter! Då känner man iallafall att kroppen tog lite.

Idag är det nationella prov i matte. Hoppas det går lite bättre än förra gången. Provet slutar 10:10 , sen är nästa och sista lektionen inte föräns runt 13:00 och det är idrott. Jag funderar på att strunta i den. Orkar inte vänta 3 timmar bara för att vara med på en 50 min idrotts lektion. Hatar ändå idrott. Jag kan träna hemma ist. 



Nu ska jag dra täcket över huvudet och böla.

God natt finisar ♥



Vill bara vara vacker.


huygiu

Tjena, fan vilket underbart väder det har varit idag! Men väldigt varmt. Har setat ute nästan varje lektion i skolan , underbart. Nästan alla hade shorts på sig i skolan idag. Jag hade nylontights och ett par shorts över. Funderade starkt på att ta av mig tightsen men jag skulle bara känna mig så himla obekväm om jag skulle sitta där och blotta min äckliga feta lår. Jag känner mig verkligen tjockast på skolan. I hela världen dessutom. Känns som att alla skulle sitta och stirra på mig om jag gick i shorts. 

Nu ska jag duscha bort allt fett på min kropp (om det ändå vore så lätt) sen ska jag plugga.


vackert

schema

Jag vill göra ett schema för vad jag ska äta/träna och vilken tid. Har sett att massa andra bloggare gör det. Men jag undrar bara hur alla kan komma undan med middagen osv? Det är jätte svårt tycker jag. Det är också jobbigt eftersom att min fostermamma(jag bor hos en fosterfamilj) har jobbat med anorektiker så hon vet ju hur det funkar och hon misstänker verligen minsta lilla. Så det gäller att vara riktigt försiktig och göra allt på ett snyggt sätt.
Men som sagt, hur kommer ni undan med alla måltider utan att föräldrarna reagerar??

Btw, tkr att ordet "fosterfamilj" låter så hemskt. Det första man tänker på när man hör det är typ en elak familj som man harhamnat hos. Men så är det verkligen inte. Jag älskar denna familj. Dom har räddat mig ur all skit jag varit med om. SKulle inte kunna leva utan dom!


Dagens thinspo


sommar

Stllde klockan på 05:00, gick upp och tvättade ansiktet, drog på min träningskläderna och drog ut och sprang/gick. Otroligt skönt var det! Var inte alls trött heller. Har hört att man sover som bäst mellan 6 och 8, det kan nog stämma med mig iaf. Men jag lär väl bli trött under dagen fast det är det lätt värt! Det var jätte mysigt att höra fråglarnas kvitter medans solen går upp.
Så nu har jag precis duschat och ska sminka mig nu. Efter skolan drar jag till stan med en kompis , ska köpa skor till avslutnings middagen och kanske något mer. Sedan får vi se vad dagen har att komma med.
Hoppas ni får en bra dag i solskenet! Håll ut till sommarlovet :) puss
P.S: Varför går det inte ladda upp nån bild i inlägget? Är det bara så för mig?
P.S 2: Kände att det var bra att springa såhär tidigt på morgonen. Typ som en kick. Känner mig glad haha!
Stllde klockan på 05:00, gick upp och tvättade ansiktet, drog på min träningskläderna och drog ut och sprang/gick. Otroligt skönt var det! Var inte alls trött heller. Har hört att man sover som bäst mellan 6 och 8, det kan nog stämma med mig iaf. Men jag har varit sjukt trött under dagen men det var det lätt värt! Det var jätte mysigt att springa till fråglarnas kvitter medans solen går upp.
Efter skolan drog jag till stan med en kompis , köpte skor till avslutnings middagen och en tröja. Jag köpte i storlek L!!! Den var dock lite stor men den satt pösigt då och det va helt okej.
Hoppas ni haft en bra dag i solskenet! Håll ut till sommarlovet :) puss

work harder

Ska snart åka till min farmor och farfar, dom ska bjuda på middag. Skulle helst stanna hemma men då blir dom nog lite ledsna. Och så vet man aldrig hur länge till dom kommer leva så man får ta vara på tiden med dom. Älskade fammo & faffa <3.

Så vad händer sen då? Ska försöka plugga lite till. Hatar verkligen att plugga! Så jävla drygt , men det är snart över innan sommarlovet!

Kan inte ens nämna ordet sommar utan att ja tänker på hur jag kommer få sitta inne hela sommaren och gömma mig medans alla andra är nere på stranden och glatt springer runt i sina bikinis.



Frieda Rose

Fy fan vad vacker hon är! Ursäkta språket men hon är ju perfekt.
.





Dagens thinspo


God morgon(eftermiddag)

Det var meningen att jag skulle med ett par kompisar och kolla på innebandy ikväll. Är inte så intresserad av det egentligen men jag hade inget annat för mig + att det finns snygga killar där haha. Men nu sa jag att jag inte kunde ändå. Jag sa att jag skulle till ett par släktingar. Det är nog bra ändå, då slipper jag visa upp min kropp och så hinner jag plugga lite.
Har inte ätit något idag men det blir väl middag lite senare som jag blir tvungen att äta. Är så taggad på att bli smal nu! Avslutnings-middags-klänninge ska sitta perfekt! Men det är ju om drygt en månad som middagen är så jag hinner ju inte nå mitt mål, men något kg ska jag fan ha gått ner!!

Nu ska jag plugga som vanligt, måste hålla ut! Det är inte långt kvar nu!


Trötter är vad jag är

Hemma från en rolig kväll. Drack typ ett och ett halvt glas cola, och så några vindruvor. Tur att det inte blev mer. Ska sova nu, gnatt till er som fortfarande är vakna!



Blonda slingor!

Kom nyss hem från frisören. Eller ja, min kompis gjorde slingor på mig och vi gjorde det på salongen för hennes mamma jobbar där. Det blev väl rätt bra. Ska använda silverschampo nån gång bara.
Lunchen idag i skolan åt jag, jättelite soppa + två mackor. Nu åt jag middag nyss också, pannkakor med jordgubbar och glass. Åt mig inte mätt iaf hehe.
Ska cykla till min kompis nu, hoppas det inte blir nåt att äta där..
KRAM!


Nudu

Min klänning kom igår! Åhhh vad jag älskar den! Problemet är bara mina lår och armar, och magen. USch. Och den är ju axellös så då skulle det vara jättefint om nyckelbenen syndes mkt. Jag blev fan peppad av den där klänningen! Nu ska jag gå ner! Klänningen ska sitta perfekt! Jag ska bli perfekt!



Dagens thinspo


Plugg plugg

Nationella gick helt okej. Tror dock inte att jag får mer än G. Vågar inte ens hoppas på det.
Åt lunch i skolan idag. Pannkaka var det. Tog även två morötter. Åt nyss middag också, kyckling och nån kolröra eller vad det hette. Gott var det men gott lurar en bara.
Nu ska jag gå och duscha, sen blir det plugg som FAN! Ligger efter med väldigt mkt. Fysik prov imorrn som jag verkligen inte kan någonting av, hemtenta i svenska för jag fick ig på provet, glosförhör som jag inte har gjort för jag var borta, m.m. Orkar inte alltså.. Men vad har jag för val hehe?

C ya


Nationella

God morgon. Har precis sminkat mig och klätt på mig så jag ska snart dra till skolan och göra nationella prov i matte. Hoppas verkligen att det går bra. För om det gör det så kommer jag antagligen få VG i matte. 

Ska jag gå eller cykla till skolan idag? Tror jag går. Eller det beror på om jag får bråttom eller inte. Hmm..



Sry

God kväll , har varit jätte dålig på att uppdatera idag jag vet. Efter skolan drog jag till stan med en kompis. En kompis som är mycket smalare än mig. Kan nite beskriva hur äckligt tjock jag kände mig när jag gick bredvid henne. Hon är liten med smala fina lår. Och så kommer jag där, den feta paddan. Kände mig verkligen så. Min dag har alltså varit jätte dålig. När jag kom hem var jag bara arg och sur och ville bara dö. Jag vill inte ens visa mig ute längre känns det som. Jag har ingen ork att gå upp på morgonen och när jag väl gör det så känns ingenting rätt eftersom att jag vet att dagen inte har något bra med sig. Det är antagligen bara jag själv som kan ändra på det. Hur ska jag annars kunna visa upp mig i bikini i sommar? Och hur ska jag annars kunna gå i korta shorts och visa upp mina bruna ben? Jag vill verkligen detta nu. Kom igen nu Mary!
Äckliga kossa, SKÄRP dig förfan!


Dagens thinspo

Kör på en till Kissie

blabla

Hejs, har haft en rätt bra dag faktiskt. Icke matmässigt men annars. Jag åt lunch i skolan, korvstroganoff med ris + sallad. Efter skolan följde jag med några kompisar till affären och jag köpte en chokladboll(????). Alltså vad är det med mig? Jag tvekade inte ens på att köpa den. Mina händer bara drogs automatiskt till chokladbollarna och till kassan. Och nu har jag nyss ätit middag. Det blev stekt falukorv med blomkål och broccoli + gräddsås.

Fan asså, jag kämpar ju inte ens



Dagens thinspo


Plugg

Är hemma från skolan nu. Men det betyder inte att jag är fri från plugg. Ska sätta mig och plugga astronomi nu. Usch säger jag bara, fysik kan vara det värsta som finns!

Åt ingen lunch i skolan idag. Eller jagåt typ två morötter. Inte såna stora alltså, utan dom var ju skurna i mindre bitar. Kör fortfarande med "sjuk" grejen. Idag sa jag fortfarande inte har någon aptit sen jag var sjuk. Så jag gick från matsalen direkt. Det är bäst så annars frestas jag bara av maten när alla andra sitter och äter. Men usch vad tjockt det där lät. Min kompis blev nog lite sur på mig för att jag gick ifrån henne då, men äh, jag vill väl inte sitta och kolla när hon käkar massa mat som bara lurar en. Iaf mig. 

Nej nu måste jag köra igång med pluggandet. Tyvärr. Bye xoxo



How long have I been in this storm?

Denna morgon ville jag bara dra täcket över huvudet och aldrig mer kliva upp ur sängen. Vill inte visa upp mig. Det känns som jag gått upp i vikt. Fan att jag inte har en våg. Jag vill köpa en och sen gömma den typ. Så ingen märker. Asså! ÅH! Nu går jag till skolan och får allas blickar på mig.



.

Har ni något/några bra tips på hur man står emot maten. Ni vet när man är jätte sugen på något åså. Det händer mig hela tiden och det slutar alltid med att jag tänker "Äh, en liten bit kan jag väl ta" sen står jag där med världens ångest efteråt. Om någon har nåt bra tips så snälla dela med er av det till mig? Skulle vara jätte tacksam då!

Dagens thinspo

Ni som läser Kissie's blogg vet nog att detta är just.. Kissie!


Me and my guitar - Tom Dice

Sorry för dålig uppdatering idag. Men jag har varit hos min pappa hela dagen och jag vaknade en kvart innan bussen gick så jag fick verkligen eld i baken kan man säga.. Men jag kom hem kl 5 ungefär. Hade inte ätit något på hela dagen då, men när jag kom hem så var middagen serverad på bordet så jag hade inget val. Kunde ätit mindre men det har varit värre. 

Nu sitter jag här och klinkar på min älskade gitarr. Haha den är nog min bästa kompis om jag ska vara ärlig. 
Ja det var väl det jag hade att säga hehe. Slänger upp dagens thinspo lite senare. Märkte att jag glömde det igår också. Puss!



besviken, igen

Om jag inte håller mig hemma så äter jag. Det har jag lärt mig nu. Antingen så måste jag lära mig att stå emot eller så får jag fan stanna hemma från fester.