.

På en sekund gick humöret från toppen till botten.



Kärlek på den svenska sommaren..?

Usch vilket tråkgit väder idag. Det blir nog att bara vara hemma och mysa idag , ikväll ska jag till några kompisar så vi ska hyra film och så. Dom kommer säkert vilja köpa godis åså. Inget jag ska äta dock. Hoppas jag. 
Jag har knappt sovit inatt kan jag säga. Kan inte beskriva smärtan från mina skrapsår sen i förrgår. Och imorse när jag vaknade så hade täckte lixom fastnat i såret så jag fick rycka bort det och fy fan vad ont det gjorde!

Har inte ätit något hittills. Bara två tuggummin = 4 kcal. Vet att jag kommer få lov att äta middag sen men jag ska försöka att inte äta något mer än det sen. 
Ha en bra dag! Puss



Skam

Kvällen igår var helt sjuk. Jag drack lite för mycket. Kommer knappt ihåg något men min kompis har berättat. Jag hade tydligen setat och berättat om hela min livshistora för massa folk! Jag skäms så jävla mycket! Jag har alltid varit så att jag inte vill att folk ska veta om det men vad satt jag inte och pratade om igår då?? Tillslut ringde min kompis till min kusin som fick körkort igår så hon och hennes brorsa kom och hämtade upp oss. Och hon var inte så glad kan jag ju säga.

Men som man brukar säga; Det finns alltid nåt gott i det onda.
Och ja, jag har faktiskt gått ner ett kg eftersom jag spydde och där ska jag stanna!



BTW, det var första fyllan.....

:(

Det går inget bra för mig..




Anti fiskmås

Som sagt så ställde jag klockan på 5 och drog mig ut och sprang. Men var väldigt nära på vända när jag såg typ 50 fiskmåsar över mig. Hatar dom små jävlarna! Men jag fortsatte springa iallafall med blicken upp mot skyn haha. Efter att jag sprungit gjorde jag utfalls steg på gräsmattan så nu har jag träningsvärk så det skriker om det. I like it!

Nu ska jag gå upp och släppa ut katten som sitter och gapar, sedan ska jag sola och sedan ska jag hjälpa till att måla huset. Ha en bra dag!



Spring för livet

Ska ställa klockan på 05:00 imorrn bitti och ut och springa så jag får andnöd!



Dagens mat

En morot, middag(thaimat kyckling med sötsursås och ris), choklad, tre morötter, en glass

Behöver jag ens säga att jag är besviken på mig själv när jag hade bestämt mig för endast morötter om jag inte kunde stå emot?

Morötter is the shit

Klockan är 00:49 och jag har precis haft lite "hemma träning". Stog och hoppade för fullt, sen gjorde jag utfall, situps, rygglyft och 90 grader så jag är ganska slut faktiskt. Känns äckligt att inte gå och duscha nu men aa det skulle ju verka lite konstigt. Får duscha imorrn bitti ist. Ska ändå byta sängkläder imorrn så det gör inget om jag svettas ner dom haha. 
Juste, jag var såhäääääär nära på att ta en vaniljmunk nyss men jag lyckades faktiskt stå emot! När jag har blivit sötsugen idag har jag tagit morötter. Ska fortsätta så , sen kan jag även börja trappa ner på morötterna.



/&%¤#@@¤%&%¤3

Har bara varit hemma idag eftersom min såkallade vän skulle vara med en annan idag även fast vi hade planerat denna dag sen långt tillbaka. Men är jag förvånad? Nope. 

Idag har jag ätit två morötter och middag. Ska försöka att inte äta något mer men om det kriser får det bli en morot till. Nyttigt och gott. Men fan va sugen jag är på choklad alltså. Mmmmmmmm marabou. Nej sluta mary, inte tänka så! Hehe. Nu ska jag spela the sims 3! Kärlek på det.



If it tastes good, It's trying to kill you


Min mailadress

God morgon! Vill bara säga att jag har en mailadress som ni kan skriva till om ni har några frågor om eller nåt. Har glömt att säga det förut bara. Så ni vet det :)

[email protected]

Snart färdigjobbat

åhhhh så himla skönt! Jobbar sista dagen i morgon sen är jag friiiiiii!! Men hela min familj jobbar också sista dagen imorrn sen har dom 4 veckors semester så det kommer bli sjukt krångligt med maten. Måste se till att inte vara hemma så mycket så jag kan ha bortförklaringar och säga att jag redan ätit.
Idag har jag ätit ett äpple och en bitå och en korv. Ska försöka stanna på det. Har varit bättre med maten dom senaste dagarna än vad det har varit förut. Antagligen för att jag har jobbat. Så nu måste jag se till att inte falla tillbaka när jag slutat jobba. Mina nyckelben börjar faktiskt synas lite mer. Inte mycket men jag själv märker en liten skillnad. Det gör mig peppad woho! Magen är fortfarande stor som en ballong och den ska fan bort!



Fuck

Idag var det en fotograf på jobbet som skulle knäppa nya vykort. Då fick jag och min kompis som också jobba där vara med på kortet. Fick se kortet efter och fy fan säger jag bara! Även fast jag sitter med ryggen mot kameran så ser jag fan asfet ut. Hatar mig själv. Vill vara smal ju.

When I'm skinny, I will have a gap between my thighs

Godmorgon gott folk. När jag vaknade i morse kände jag mig verkligen fetare än fetast. Vet inte varför men det bara kändes så. Känner bara för att svälta idag. Inte äta något på hela dagen. Vi får se hur det blir. Kanske tar ett äpple eller nåt sånt. Ska verkligen försöka att inte gå och småäta på jobbet. Hoppas det kommer mycket folk idag så man har något att göra hela dagen.
Har hunnit med en springtur nu på morgonen också. Körde på lite hårdare idag så jag var väldigt anfådd när jag kom hem. Men det var bara skönt! Och nu sitter jag här lika trött som vanligt och väntar på att jag ska få komma till jobbet så jag kan sluta nångång ;)

Ska börja göra mig klar nu, puss!



Måste kämpa mer

Gick inte alls bra med maten idag. Åt massor med tunnbröd och småost + lite till. Ska inte äta nåt mer idag nu. Punkt.



Thinner is the winner

Jaha då var det måndag igen. Sitter i sängen och är trött som fan. Orkar knappt skriva. Jaja, ska åka och jobba snart. Sista veckan nu och guuuuu så skönt det ska bli! 
Idag tar jag med mig ett äpple till jobbet. Får se om jag äter det eller inte. Kanske kan hoppa över det på jobbet och sen äta det när jag kommer hem. När jag väl äter så vill jag helst göra det så att folk ser. Allra helst min familj. Men vi får se hur jag gör!



Sugig helg

I helgen gick det sjuuuukt dåligt med maten. Asså det gick verkligen hur dåligt som helst. Men imorgon är det ny vecka och då kör jag på nya tag! Det är sista veckan jag jobbar också. Det ska blir jätteskönt fast ändå jobbigt. Inte jobbigt känslomässigt utan för att när jag jobbar är det lättare att slippa maten. Måste komma på en plan nu..


Ge mig denna kropp, tack!

Jag gråter bara i regnet

Har aldrig ätit såhär mycker i hela mitt liv.



Candy

Det var meningen att jag skulle på filmkväll ikväll med några kompisar. Hade planerat att åka dit så jag slapp äta middag hemma. Men det blev inte så, stannade hemma ist. Och åt middag. Fast jag åt inte mkt. 
Nu har jga nyss varit och hyrt film. KOmmer inte ihåg vad den heter med det är en thriller som verkar bra iaf. Min syster köpte godis också. Ska bara ta några små bitar. 



-