WELCOME TO MY SILLY LIFE

tja 
jag bara äter och äter
slutar aldrig
feta
äckliga
gris
är vad jag känner just nu

want to look like this

åh va fiiiiiiiiin


If you ask me how I'm doing, I would say I'm doing fine. I would lie and say that you're not on my mind

hej jag är tjock



Jävla skit liv

Ja det denna dag har ju gått bra.. eller inte. Vet ni hur mkt jag har ätit eller? Alltså jag har verkligen hetsätit! Åt lite på lunchen och tänkte att det får vara det enda jag äter för dagen men det gjorde mig helt mattokig. Har ätit så jävla mkt.. glass(ar) apelsin makaroner korv mos yoghurt allt som man kan tänka sig åh jag är så jävla besviken på mig själv!

Och den där dumma killen som bara förstör mitt psyke då? Att se han gjorde ju inte dagen lättare direkt.
Åh jag vill bara att allt ska vara som förut.. Vill springa in i hans armar vara där förevigt! varför blev allt såhär? Snälla jag gör fan vad som helst för att allt ska bli som förr. 
Men det är klart, vem vill ha en tjock och ful tjej som inte ens kan stå emot lite mat..



I'm not there yet, but I'm closer than I was yesterday

Dagens mat = ingenting förutom tuggummi som vanligt.
Imorrn ska jag till skolan igen. Åååh jag vill verkligen inte! Dels för att jag inte vill äta skollunchen! Jag har ju gjort det förut men nu har jag börjat på en ny bana. Vad ska jag ha för bortförklaringar liksom? Utan att mina vänner inte ska misstänka något. GAAHH!!
Vill heller inte gå till skolan pga "the boy". Det kommer göra så ont i mig att se honom. Så jävla ont..


God morgon!

Jag är "sjuk" idag från skolan. Så jag slipper mat idag iallafall.
Men jag ska till skolan imorgon. Vill inte göra detta till en vana så jag börjar komma efter med allt skolarbete. Även om jag bara skulle vilja slippa skolan helt och hållet så man slapp alla frågor!


cry a river, build a bridge and then just get over it

Jag blir psykiskt sjuk av att dig. Av att se dig vara online på facebook och bara av att tänka på dig. Imorrn börjar skolan och jag kommer se dig igen. Varje dag. Min själ kommer slitas i delar.

Idag var jag jätte duktig fram till kl 19.30 då jag tog en kesomacka. Det var faktiskt planerat att jag skulle ta en. Men inte fler än en som jag gjorde.



why am I crying

Idag har jag inte ätit någonting! Känns skönt! Var dock vääääldigt nära på att ta en kesomacka för jag blev så jävla sugen. Men då tänkte jag att varför ska jag ta den? Jag kommer njuta av den mackan i 2 minuter men sen då? Då kommer jag bara ångra det + att det bara blir mer kalorier. Det är inte värt dom 2 minuterna liksom.
Imorrn är vi lediga från skolan = ingen mat på hela dagen. Och på tisdag funderar jag på att vara sjuk för då slipper jag också mat. Men jag vet inte hur jag ska göra riktigt. Det ända som får mig att vilja gå till skolan är för att jag ska få träffa "the boy" som jag dessutom vet att det är helt över med, så det är bara dumt av mig att tänka så. Det blir nog att jag är "sjuk" ändå. Fast jag missar ju dock jävligt mkt men aja vi får se hur jag gör.



T J O C K I S

Alltså fy FAN(!!!) va besviken jag är på mig själv! Vet ni hur mycket jag har ätit idag eller? HUR mycket som hellst! Åh det som har gått så bra den här veckan!! :( Min mage har fan svällt upp nu så man kan tro att jag är gravid. Seriöst. Imorrn ska jag inte äta nånting på hela dagen! Ska säga att jag är sjuk och inte har nån matlust. Samma på måndag. Fyfan jag ska aldrig mer äta i hela mitt liv.



Siberia

Gårkvällen var rolig. Helt okej iaf. Det kom rätt mycket folk tillslut men det va mest äckliga "fordon människor" om ni förstår vad jag menar. Varav en var på mig hela tiden fast jag bad honom sluta! usch!!
Jag åt lite chips och en.. mcflurry?!?! vafan tänkte jag med?? Lite besviken på mig själv är jag minsann.. Tur att jag inte hade ätit nåt innan iaf.
Nu idag har jag ju ätit middag också. Alldeles för mkt också för den delen. Hatar den här känslan när man känner att man ätit alldeles för mycket!! Men jag ska försöka att inte äta nånting alls imorrn och på måndag. För på måndag är vi lediga från skolan så då kan jag klara mig undan. Är dock lite orolig över hur det ska bli när skolan börjar igen på tisdag. Vad ska jag säga när det är dags för skollunch liksom?? Mina vänner kommer ju börja undra tillslut.. gaaaaaahhh kill me

Ibland får man offra sig helt enkelt

Det blir nog så att jag åker till kompisen ikväll iaf. Så jag slipper mat!! yey. Och jag ska försöka ta det lite lugnt med alkoholen ikväll också eftersom jag inte ätit så mkt på hela veckan så då kommer ju kroppen ta åt sig ännu mer.

Livet blir bättre när man vet vart man ska

Idag har jag lite mer energi i kroppen än vad jag hade igår. Beror väl på kesomackan jag åt igårkväll. Hade lite ångest över den efter men idag känns det bättre. Börjar se hur nyckelbenen smyger sig fram mer och mer och jag älskar det! woho!

Nu har jag beslutsångest om hur jag ska göra ikväll! Antingen så ska jag till min kompis på en fest, eller så stannar jag hemma vilket är det jag hellst vill. Men om jag åker på den där festen så kan jag ju bara säga till familjen att jag äter hos kompisen. Och då slipper jag mat för dagen. Men jag kommer ju dock få i mig massa alkohol om jag åker dit. Fast hellre det än riktig mat.
Men grejen är ju att jag har verkligen ingen lust.. Vill bara vara hemma och mysa som jag gillar mest! Men isf vet jag inte hur jag ska göra när det är dags för middag.. åååh!

Btw designen har fuckat upp sig lite men det fixar sig snart!

it's hard to wait for something you know might never happen, but it's even harder to give up when you know it's everything you ever want

Det blev en kesomacka. På tok för stor macka också. Fuck. 
Aja det har varit värre. Har inte ätit något annat idag iaf :-)

svårt beslut svårt beslut

En apelsin eller hårt bröd med keso? uf kan inte bestämma mig vad som ska bli dagens mat

People say you don’t know what you’ve got till it’s gone. Truth is, you knew what you had, you just never thought you’d lose it.