Brothers

I natt gick jag och la mig halv 4 pga att jag satt och chattade med en kille haha. Jätte söt är han :$ Men då fick jag ju ta konsekvenserna, så jag vaknade halv 1. Det är asskönt att sova så länge tycker jag, + att då har man en anledning till vrf man inte vill äta, men man sover ju bort halva dagen också så det är inte så kul. 
När jag vaknade så gick jag upp och kollade på tv lite. Blev fast framför filmen "brothers", den var riktigt bra men väldigt sorglig. Natalie Portman är med i den. Fasiken vad snygg hon är alltså! Så vacker. 

Nu har jag precis börjat städa mitt rum. Det är inte så mysigt här inne just nu hehe. Ska dammsuga, torka golvet, torka alla hyllor + ränsa lite kläder och andra grejer. Har läst nånstans att man bara använder 20% av alla grejer man har i sitt rum.

Jag hör på övervåningen hur dom börjar laga mat. 'Astrids rislåda' tror jag det blir. Det får bli mitt ända mål idag. Och hur sugen jag än blir på den där jävla messmörsmackan så ska jga fan inte ta den. Den mackan är inte värd mig. Den lurar mig och vill göra mig fet. Allt gott gör en fet. Nu ska jag göra ett ryck och fortsätta med städningen. Häv ö nais däy.




Kolla på henne! Hur snygg är hon inte?




Kommentarer
David

Fin blogg! :)

2011-04-10 18:12:52
URL: http://flaamees.blogg.se/
diana

fin blogg :)

2011-04-10 18:23:33
URL: http://dianaisabelle.blogg.se/
Ida

Hej!

Säljer nu sommarens(förmodligen)snyggaste klänning! Då den inte riktigt passade på mig, gör det ont i mig att behöva göra mig av med den, för den är riktigt snygg. Den var tänkt som min studentklänning, och passar därför perfekt för studenten/avslutningen. Men även till en brun kropp och partykvällar i sommar. Kolla in blogg för bilder:)

2011-04-10 18:31:51
URL: http://allaslillaidaa.blogg.se/
Ida

Ja visst är den?:) och den är till salu, så passa på om du är intresserad!

2011-04-10 18:39:06
URL: http://allaslillaidaa.blogg.se/
Ann

Fin blogg du har :)

2011-04-10 20:05:39
URL: http://annherminehansen.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: